CECA RAŽNATOVIĆ ISKRENO O VEZAMA: Nikad ne prilazim prva, potreban mi je atraktivan muškarac sa velikim životnim iskustvom!

Folk zvezda Ceca Ražnatović  govorila je o muškarcima i o tome da li je startuju na društvenim mrežama, a iskreno je objasnila i kako treba da izgleda onaj koji bi nju osvojio.

Kaže, voli lepe pojave, ali prva sigurno nikome neće prići.

- Da se ne lažemo, jeste mi teško prići. Na primer, i da hoćete da mi priđete u restoranu, nema šanse da to neće svi videti. Ne znate ni kako ću ja reagovati. I tako dalje. Činjenica je to. Ne znam kako bih posavetovala te pripadnike jačeg pola. Ono što sigurno mogu da kažem - prva im prići neću - kaže Ceca i objašnjava da je pripadnici jačeg pola ne startuju na društvenim mrežama.

- Ako me muvaju, to je onda na nekim mojim fejk nalozima, što bi omladina rekla. To su verovatno onda neki nalozi koji nisu original Ceca. Na ovim mojim nalozima me niko ne muva, ostavljaju mi lepe komentare pune poštovanja, dive se, ali daleko je to od flertovanja - objasnila je folk zvezda.

Ceca je opisala i kako treba da izgleda muškarac koji može da je osvoji.

- “A onda si se ti pojavio kao da si magija”. Da budemo malo ozbiljni, ne treba mi mađioničar, ni čarobnjak, potreban mi je onaj ko može da probudi tu hemiju između nas. Kako će on izgledati, sada sa malo više životnog iskustva, mogu da kažem da pravila nema, ali ipak sam esteta te volim lepe pojave - rekla je Ceca Ražnatović.

Na pitanje kako to izgleda kada ona uđe u pun restoran, rekla je:

- Svi mi se dive u tajnosti, sami u sebi (smeh). Šalim se malo. Priđu ljudi da se upoznamo, fotografišemo, što je nešto sasvim normalno. Ako me pitate, što bi današnji klinici rekli, da li me neko muva - to se ne dešava.

Izvor: Blic.rs/Telegraf.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.