Blejk Lajvli je nova Keri Bredšo?

Ovo zvuči sasvim logično: Blejk Lajvli će možda biti mlada Keri Bredšo! Jer, kao i Keri, odnosno Sara Džesika Parker, ona je prava mlada modna ikona. Kad to misli i Ana Vintur, urednica američkog "Voguea", onda je to sigurno tako. Zar ne?

Najnovije holivudsko "šuškanje" je da će mlada zvezda popularne serije "Gossip Girl" - Blejk Lajvli (Blake Lively) igrati mladu Keri Bredšo u prequel-u (prednastavku) popularnog serijala "Seks i grad". Priča o odrastanju kolumnistkinje i modne ikone Keri Bredšo bi trebalo da bude ekranizacija romana Kendis Bušnel "The Carrie Diaries".

Sudeći po "New York Postu", producent Majkl Patrik King (Michael Patrick King) razmišlja o snimanju još jednog "Seks i grad"-filma sa upravo Blejk u glavnoj ulozi. To zvuči logično, jer je Serena Van Der Vudsen iz "Gossip Girla", nova zvezda Holivuda o kojoj se trenutno najviše priča. Međutim, zvaničnih potvrda ovih planova još uvek nema...

Iako građom uopšte ne odgovara ulozi Keri Bredšo, koju je proslavila minijaturna Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker), Blejk (visoka skoro 1.80m) sa svojim statusom trendseterke bez sumnje bi mogla da podari mladost kolumnistkinji čuvenoj upravo po modnim izborima, kako u seriji, tako i u filmu.

(old_image)

Blejk Lajvli, slično Sari Džesiki Parker, je velika ljubiteljka mode i, iako je ima svega 23 godine, već je izgradila stil koji je i hrabar, i inovativan, ali i veoma elegantan i u skladu s njenom mladošću. To je primetila i urednica američkog "Voguea" Ana Vintur (Anna Wintour), pa se neretko dešava da mlada glumica i modna legenda zajedno posećuju revije visoke mode. A koga Ana izabere da sedne pored nje u prvom redu... taj je "Izabran"!!!

Ne samo zbog druženja sa Anom, već i zbog svog držanja i strastvenog pristupa odevanju, Blejk je postala i Chanelov modni ambasador po ukusu Karla Lagerfelda, kao i zaštitno lice "Mademoiselle" brenda tašni.

Inače, Blejk, Sara i njihova moguća "veza" - Keri, imaju još nešto zajedničko: neverovatnu ljubav prema cipelama! Posebno prema onima sa potpisom Kristijana Lubutana (Christian Louboutin). Blejk je tokom prošle godine kupila više od 300 pari cipela raznih poznatih brendova, a u jednom "šoping napadu" kupila je odjednom čak 40 Lubutanovih "remek-dela za stopala". Naravno, sada postoje i Lubutanove cipele koje nose ime Blejk Lajvli.

Pa što da mlada Keri Bredšo ne bude malo krupnija, zar ne? Važno je da ima taj nepogrešiv ukus za postavljanje trendova...

Katarina Milovanović

Pogledajte još