UBIĆU STANIJU DOBROJEVIĆ: Kristijan Golubović uputio starleti stravičnu pretnju (VIDEO)

U emisiji "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja bilo je upućeno Kristijanu Goluboviću, a ticalo se njegovog sukoba sa Stanijom Dobrojević.

- Da li jednom "džentlmenu" priliči da tako komentariše jednu ženu, Staniju, prostački? - glasilo je pitanje.

- Ja sam navikao da dr*lju koja je u duši dr*lja, pljunem, a damu ne. I na ulici, i u kući, dese mi se takve stvari, kao i svim muškarcima, kad su normalni, zdravi i pravi, kad nema tih začkoljica između nas, ja ne mogu da ga uvredim. Ja pola stvari koje uradim u afektu ne mislim, ja kad uradim neko delo, uradim tako, a kad nekog uvredim, a ne mislim, ja se izvinim. "J*bem ti dete", to kažem nekad u afektu, onda se izvinim, jer je to u afektu. Mogao bih da je koljem grickalicom i da se smejem grohotom, jer mi je spomenula dete. Meni je majka umrla, ona je bila moj general i kad mi kažu: "P*zda ti materina", kao Miljana što je jednom slučajno rekla, rekao sam joj da mi je ne spominje, jer ja njenu majku poštujem - rekao je Kristijan.

- Ona i ja smo ostale u dobrim odnosima, kakva god da je, ja imam isto žensku decu, ne mareći za to što je rekla one večeri kada je komentarisao. Pre toga je počeo njihov konflikt, mnogo ružnih reči je izgovorio za nju, ovo slušaju njeni roditelji, majka, brat i ta devojka sutra treba da se uda. Nije lepo sa jedne strane, a pritom bio je u nekom odnosu na "Farmi" sa njom. On je i dalje pod utiskom, pa je toliko ogorčen. Ako je problem 600 evra, ja je molim da mu vrati, jer ne mogu da slušam više priče o njoj. Stvarno je degutantno i odvratno, ja sam rekla da nije lepo, nije prijatno za uši, sedim ovde i slušam, razmišljam da neko priča tako o mojoj ćerki, on je ogorčen što je napisala to, to je monstruozno što je rekla! Dala ti je to što je trebalo da ti da - izjavila je Marija.

- Sad se zaklinjem u svoje dvoje dece. Ubiću Staniju Dobrojević lično, ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini što mi je uvredila decu. I ubiću svakog u životu ko mi bude spomenuo dete, zapamtite to, po cenu da idem 40 godina na robiju - rekao je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još