POSLE TRI PROPALA BRAKA NISAM IZGUBILA VERU U LJUBAV: Nataša Bekvalac otvorila dušu uoči 40. rođendana

Pevačica Nataša Bekvalac će uskoro proslaviti 40. rođendan, a kako sama kaže, nimalo se ne plaši godina, već se trudi da život provede u radosti.

- Ulazim u godine u kojima se sve manje plašim bilo čega, a pogotovo svojih rođendana, godina koje dolaze. Godine i život i sve što on donosi prihvatam s radošću jer sam sve više svesna prolaznosti svega, pa tako su moji prioriteti poređani po mom ukusu, a najveće životne boli i porazi najviše su mi dobra doneli i u biti su bile pobede - iskrena je pevačica, i otkriva šta je ono najbitnije što je naučila do svoje 40. godine:

- Da život živim u radosti i da samo srećna mogu da dajem. Da tako sebi i svojoj porodici i svima koji su mi važni doprinesem da živimo u ljubavnoj atmosferi i miru, balansu, a to za mene jeste suština života.

Nataša je oduvek bila iskrena i u javnosti je retko kada skrivala svoje strahove, pobede, ali i poraze. Kako je nedavno istakla, i dalje se bori da živi u svetu bez laži, ali tvrdi da i nakon tri neuspela braka nije izgubila veru u ljubav.

- Sada gledam drugačije na muško-ženske odnose, ali nisam izgubila veru u ljubav. Ona je uvek centralna tema u mom životu, oko nje se sve vrti, zbog nje se živi - iskrena je Bekvalčeva, i dodaje da li postoje stvari koje se bori da promeni kod sebe.

- Uglavnom mi sve polazi za rukom, a ako nešto krene teže, znam da nisam dovoljno verovala, da moram jače verovati i više želeti. Pokušavam da što manje brinem i da se ne bojim. Nekada je lako, nekada ne, ali i život je takav, zar ne?

U međuvremenu Nataša je potpuno posvećena svojim ćerkicama Hani i Katji. Iako u njihovom domu ne postoje tabu teme, pevačica je svesna da je majčinstvo puno izazova.

- Roditeljstvo je samo po sebi najveći izazov, ma koliko da imamo iskustva, nikada nismo naučeni kako biti dobar, savršen roditelj. Svakako da niko od nas to nije. Kako recept ne postoji, ja svoju decu samo bezuslovno volim i živim sa njih dve u ljubavi i slobodi. Deca se ne vaspitavaju tako što nas slušaju, već tako što nas gledaju. Ako tokom života gledaju samo ljubav, nežnost i razumevanje, onda samo mogu da izrastu u srećne devojke i sutra mlade žene - kaže Bekvalčeva, i otkriva da li ima određene majčinske strahove:

- Imam ih sve manje, ali i kad se jave, zaista se trudim da ih odagnam. Oni me povuku unazad i stave u stanje u kom ne volim da budem i u kom je neprijatno, nelagodno. Sve što me guši, za mene je štetno, pa ga tako samo otpustim.

Ona takođe ne krije da su njene mezimice njeni najveći životni učitelji, kao i da im dopušta da imaju samo svoje tajne.

- Od obe svoje ćerke učim svakodnevno, o svakoj temi koju možete da zamislite. Mislim da sa svojom starijom ćerkom imam lep i dubok odnos, a upravo zato što je tako, sigurna sam da postoje i teme o kojima ne priča sa mnom, koje deli samo sa drugaricama, tetkama i sestrama. To je normalno i za mene nije poražavajuće - ističe Nata, i odgovara od čega trenutno živi s obzirom na to da ona i njene kolege ne drže koncerte duže od šest meseci usled pandemije:

- Živim isto kao i svih ovih godina, od ljubavi, snova i maštanja.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.