UBACILA SAM PRISLUŠKIVAČ U AUTOMOBIL I SHVATILA DA IMA JOŠ DVE: Ljupka Stević otkrila kako je saznala da je partner vara

Domaći mediji bruje o skandalu Ljupke Stević koja je, kako kaže, otkrila da njen dečko sa kojim se zabavlja već deset godina "ima ljubavnice koje vodi na svoju vikendicu na Avali", nakon čega su usledili klipovi unakaženih automobila njenog bivšeg partnera.

Pevačica je prilikom oglašavanja za domaće medije istakla i da ona nije uništavala kola i da ih je zatekla takve kada je došla po svoj novac, a onda i ispričala da je za ljubavne afere generala otkrila uz pomoć prisluškivača.

- Na moju sreću, ubačen mu je prisluskivač u auto i dva dana sam slušala razne bljuvotine sa njegove strane. Dovoljne da kažem sebi "ne"! Idemo dalje, vreme mi je da nađem nekog zrelog i ozbiljnog čoveka i stvorim svoju bajku o kojoj sam maštala. Ovo što sada preživljavam je horor - rekla je folkerka.

- Ja sam takav amater bila da sam kupila najjednostavniju spravu za snimanje razgovora i ubacila mu lepo u auto. Znate koliko mi je trebalo? 24 sata da saznam pravu istinu. Sediš kući, planiraš brak, porodicu, decu, i onda shvatiš da nit je predao papire za razvod braka, niti planira da se razvede, niti planira da me ostavi na miru. I još, pored svega toga, ima još dve... I to sam saznala ne zato što sam policajac... - rekla je Ljupka kroz suze.

Izvor: Republika.rs/Alo.rs
Foto: ljupkastevic/Instagram

Pogledajte još