Sukob Zvezde i Milovanovića zbog novca

Vratio se Dejan Milovanović u Beograd, jer je po odluci rukovodstva i uz saglasnost trenera udaljen iz trening kampa u Beleku. Hoće li ostati na Marakani do isteka pozajmice ili ponovo obući dres Lansa trebalo bi da bude poznato za sedam dana.

Čim se završi druga faza priprema, odnosno kad se većina članova uprave crveno-belih vrati iz Turske.

Zbunjeni su bili putnici koji su u utorak između 13 i 14 časova pristizali sa raznih destinacija na aerodrom „Nikola Tesla” prilikom susreta sa brojnim kamerama i fotoaparatima. Tiskali su se predstavnici medija čekajući let iz Istanbula, u jednom momentu, videvši klupskog portparola Marka Nikolovskog da odlazi na sprat iznad, čak i uplašili da kažnjeni igrač ne bude sproveden kroz neki drugi prolaz.

Nešto posle 14 časova, ipak, Milovanović se pojavio na izlazu posle carinske kontrole u društvu menadžera za bezbednost Crvene zvezde, Ivana Petrića, koji se sa njim vratio iz Antalije.

- Nisam vas očekivao u toliko broju – našalio se vezista crveno-belih, iako mu posle svega verovatno nije do smeha.

Zbog čega ste vraćeni sa priprema?

- Tako je klub odlučio. Čuli ste izjave ljudi iz Zvezde, rekli su mi da se vratim u Beograd. Nemam neki duži komentar… Kad se ekipa vrati iz Antalije, kad popričamo još jednom, možda ću moći više da vam kažem.

Predsednik Vladan Lukić je saopštio da ste bili nedisciplinovani i da se niste dovoljno zalagali?

- Svako ima svoje mišljenje. Neću da ulazim u to…

Kako se osećate posle ovakve odluke?

- Krivo mi je, pogotovo što je klub izašao sa takvim stavom. Ponavljam, kad se ekipa vrati iz Turske razgovaraću sa upravom i videti šta misle za dalje.

Da li ćete se možda odmah vratiti za Lans, čiji ste zvanično igrač?

- Ne znam, zaista, ništa. Očekujem da za sedam dana bude jasnija situacija.

(old_image)

Čaršijske priče bez potvrde

Vezista crveno-belih nije demantovao, ali ni potvrdio čaršijske priče, po kojima od povratka na Marakanu nije dobio ni evra.

Navodno ne samo da nije dobio deo koji je trebalo da mu Zvezda isplaćuje tokom jednogodišnje pozajmice, već i onaj na koji je Lans obavezan.

Isti izvori kažu da je moguć problem u tome što su Francuzi uplaćivali novac na račun crveno-belih, koji je često bio u blokadi…

- Neću ništa da kažem… – kiselo se osmehnuvši odgovorio je Milovanović na pitanje sedme sile.

Sa trenerom ili omladincima

Milovanović neće biti uskraćen za treninge do povratka ekipe iz Turske.

- Čekam da vidim da li će mi biti obezbeđen trener ili ću trenirati sa omladincima Zvezde – predočio je vezista, koji je prošao kompletnu školu crveno-belih.

Izvor: www.zurnal.rs

Pogledajte još