DRŽAVO, REAGUJ! UGROŽEN MI JE ŽIVOT: Stanija Dobrojević podnela krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića (FOTO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Kristijan Golubović izjavio je da će ubiti Staniju Dobrojević ukoliko mu se ne izvini javno. Najpopularnija srpska starleta oglasila se na društvenoj mreži Instagram, gde je uz snimak Golubovića dok joj preti napisala:

- Javne pretnje smrću? Na naconalnoj televiziji? I niko ne reaguje? Vama je ovo rijaliti šou? Ne, ovo više nije rijaliti šou, ovo je život u pitanju! Jednom sam ćutala pre 5 godina kada me je ovaj čovek reketirao, a svi gledali i ćutali?! Sada više neću da ćutim! Direktno se obraćam državi da reaguje na vreme! U svakoj uređenoj državi za ovo se ide direktno u zatvor! Državo, reaguj!

Danas je pobednica rijaliti šou programa "Farma 6" odlučila da protiv Kristijana podnese krivičnu prijavu.

- Danas je podnesena krivična prijava! U rijaliti ne ulazim dok ne budu pogodni uslovi za to. Interesuju me samo javne mere! Ugrožena mi je bezbednost i život! Ovaj sukob je i počeo pred kamerama javno i datira od Farme 6, hoću da se ovo reši pred narodom, nacijom, kamerama: javno! Ne moram dalje više da se oglašavam, niti bilo šta da objašnjavam. A po komentarima podrške i naroda, shvatila sam da im je sve jasnije nego i meni samoj - napisala je Stanija.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još