Profesor glumačkih zvezda - Vladimir Jevtović promovisao knjigu!

Profesor Fakulteta dramskih umetnosti - Vladimir Jevtović, čovek koji je edukovao generacije najvećih glumaca domaće i međunarodne scene, promovisao je knjigu svojih "zanatskih tajni" -  "Moj pedagoški metod".

Ono što je ovaj događaj preobratilo iz "obične" promocije knjige u teatarski i kulturni spektakl jeste činjenica da je veliki broj Jevtovićevih studenata, koji su danas prave glumačke zvezde, došlo u "Dadov"da bude uz svog profesora. 

U druženju sa prof. Jevtovićem, koji važi za jednog od najvećih glumačkih pedagoga, kako kod nas, tako i u svetu, uživali su, pored ostalih i: Dragan Bjelogrlić, Milorad Mandić, Viktor Savić, Dragan Petrović - Pele, Vojin Ćetković, Sergej Trifunović, Sloboda Mićalović, Ljubomir Bandović, Nebojša Milovanović, Srđan Karanović... 

Profesor Vladimir Jevtović je magistrirao filozofiju, potom diplomirao glumu i doktorirao pedagodiju, a tokom svoje karijere osim filmskih uloga i izuzetnih pedagoških rezultata, čest je gost i organizator međunarodnih festivala studenata glume.

K.M.
Foto: Mirjana Ristić

Pogledajte još