DEČKO, TI SI IDIOT: Anđelo Ranković i Fran Pujas suočili se za crnim stolom (VIDEO)

U Beloj kući tokom emisije "Gledanje snimaka" zadrugarima je prikazan klip u kom Paula Hublin objašnjava zašto je odustala od veze sa Franom Pujasom.

- Između nas ništa neće biti. Ja znam to, ona zna to. Šta ima Anđelo da dolazi kod mene u 5 ujutru da me budi da kaže: "Između nas ništa neće biti, ja neću zbog tebe biti sa Paulom". Rekao sam mu da me boli k*rac. On kao ne može da gleda kako ja plačem, rekao sam da me ne zanimaju - rekao je Fran.

- Tu noć si ti urlao i vrištao. Meni je bilo glupo i zbog tebe i zbog cele situacije. Nisam ubeđen da to sve tako treba. Ja sam ovde bio devet i po meseci u vezi, znam kako je to, zato sam želeo da budem slobodniji. Paula mi se dopada, ona je u meni videla nešto mnogo lepše i bolje. Mislim da ne bi trebalo da je niko krivi. Nama je lepo dok pričamo. Što se tiče našeg odnosa, ona je meni prijala svaku noć. Tu noć kad si urlao i vrištao došao sam do tebe. Mi smo se zbližili i ja sam osećao da će to prerasti u nešto ozbljinije. Ti si, dečko, stvarno idiot. Zbog celokupne situacije neću da budem sa njom - rekao je Anđelo Ranković.

- Najgore je za jednu ženu da vidi da je muškarac p*čka. Ne odaješ joj sliku pravog muškarca - rekla je Rialda.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još