LJUBOMORA JE PRIRODNA POJAVA: Edita Aradinović iskreno o kolegama i situaciji koja je zadesila estradu zbog koronavirusa

Mlada pevačica Edita Aradinović iskreno je govorila o situaciji koja je zadesila estradu usled pandemije koronavirusa, svojim planovima kao i o nekim prijateljstvima na javnoj sceni.

Popularna pevačica ističe da se oslanja samo na sebe, da uživa u svom poslu i pravljenju muzike, ali se trudi da bude srećna i zadovoljna na svakom polju.

Kako se snalaziš zbog otkazivanja nastupa? Jesi li razmišljala o nekom drugom poslu?

- Nisam. Radim na pesmama, završavam album, uključena sam u par projekata, čućete uskoro o čemu se radi! Ne bunim se, nema razloga.

Jel tražiš pomoć od države?

- Ja sam sama sebi država! Haha, nisam se bavila time, vodim se kao umetnik, ludi umetnik i samo od sebe očekujem pomoć.

Počela si da pišeš pesme, osim za Marinu Visković kome si pisala?

- Sebi. Planiram još pesama da napišem, ali polako. Ide sve svojim tokom.

Družiš se sa Katarinom Grujić i Tamarom Milutinović, jel to znači da su prijateljstva među pevačicama moguća?

- Kaću i Tamaru znam nevezano od estrade, još iz srednje škole tako da naše prijateljstvo ne bih vezivala za posao kojim se bavimo, ono datira od ranije. Ali, smatram da su prijateljstva na estradi moguća! Ako znaš ko si šta si, ako si dobar čovek, nema razloga da bude problema.

Ali mnogo je sujete i ljubomore na estradi?

- Ne razmišljam o sujeti i ljubomori, to je prirodna pojava do neke granice. Verovatno je i ima, ali sam okružena ljudima kojima je to strano, pa je, iskreno i ne vidim.

Kao ti se nisi razočarala u neke bliske ljude?

- Mnogo puta, ali i to je čar života.

Kad gledaš online koncerte Jelena Karleuša i Maja Berović, koja ti je zanimljivija?

- Obe su moćne na svoj način! Muzika koju ja slušam je dosadna, i nezanimljiva u poređenju sa tom koju one izvode.

Pa šta to slušaš?

- U zadnje vreme najčešće slušam tišinu. To mi prija.

OK, a ko je tebi vrh estrade?

- Pa, zavisi da li pričamo o starijim ili mlađim zvezdama, ali svakako su tu u vrhu Dino Merlin, Jelena Karleuša, Ceca, Anastasija.

A šta ti želiš da ostvariš?

Da stvaram muziku i uživam u njoj. Isto tako i da budem srećna na privatnom planu. Ne zavisi sve od mene, ali trudiću se.

Izvor: Svet
Foto: editaaradinovic/Instastagram

Pogledajte još