STALA NA LUDI KAMEN: Udala se Biljana Sečivanović!

Pevačica Biljana Sečivanović trebala je da stane na "ludi kamen" u maju ove godine, ali je zbog pandemije korona virusa odložila svadbu. Izgleda da pevačica i njen verenik Aleksandar Nedić nisu mogli da čekaju 15. novembar za kad su odložili svoju svadbu, već su se danas venčali u opštini Grocka.

Biljana je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku u prisustvu kumova i najbližih članova porodice. Pevačica je u 44. godini prvi put obukla venčanicu u kojoj je izgledala prelepo i nije skidala osmeh sa lica.

- Ljubav ne zna za vreme i godine i ako je to to da tada izgovorim "da" ja ću ga izgovoriti tada, jer ja to ne radim zbog drugih i ne osvrćem se na komentare bilo koje prirode - rekla je nedavno Biljana za "Grand online".

Podsetimo, Biljana i Aleksandar verili su se pre dve godine na zajedničkom putovanju u Dubaiju nakon čega su otpočeli zajednički život u velelepnoj kući u Vinči. Pevačica i njen sad već suprug žive sa decom iz svojih prethodnih emotivnih veza, njenim sinom Matejom i njegovom ćerkom Nikolinom.

Izvor: Grand.online
Foto: biljanasecivanovic/Instagram

Pogledajte još