ČETVRTI PUT SE SUOČAVA SA OPAKOM BOLEŠĆU: Nada Obrić progovorila o zdravstvenom stanju

Pevačica narodne muzike Nada Obrić godinama unazad bori se s karcinomom, koji je svaki put uspela da pobedi. Međutim, bolest joj se ponovo vratila.

- Ako ti kažem da i lekari čudno gledaju u mene, kako sam sve to podnela, onda... Šta je problem - ja ne dam lošim ljudima, sa lošom energijom da su blizu mene. Ne dam ljudima kojima je umro stric od iste bolesti, baba, tetka, strina - te priče ne dam. Ne dam uopšte negativnu energiju blizu sebe! Možeš da dođeš da se družimo, da pričamo o svemu i svačemu, ali ne o mojim bolestima! Postoji za to noć, kad ostanem sama... To šta će biti ako bude, to ostavite za vreme ako bude. Bavite se današnjicom, nemojte puno zalaziti u prošlost - objasnila je Nada u emisiji "Magazin in", a potom odgovorila na rečenicu Jelene Trivan koja je istakla da život nije samo "čekati kraj" jer da je tako, onda bismo svi trebalo da "završimo odmah".

- Ako je tako, onda sam davno trebala leći, ovo je meni četvrti po redu karcinom... A jedan veze s drugim nema. I šesta će operacija sada! Ja tešim svoju decu, prijatelje - rekla je Nada.

Izvor: Pink.rs
Foto: obricnada/Instagram

Pogledajte još