NE PRESTAJE DA GA UHODI: Miljana Kulić skinula šorts Mišelu Gvozdenoviću (VIDEO)

Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović razgovarali su u pabu na krevetu, a onda je ona odlučila da legne u njegov krevet. To je Mišela veoma iznerviralo, pa je pokušao da je istera iz kreveta uz pomoć vode i sredstva za čišćenje.

Tako je Mišel doneo kofu i izvadio džoger koji je bio natopljen sredstvom za čišćenje. Pevač je govorio Miljani, koja je nekada bila njegov veliki fan, da će joj ovu tečnost i prljavu vodu iz kante prosuti po glavi. Inače, Miljana je za ovu priliku odlučila da obuče i Mišelove stvari, odnosno majicu i šorts, a pevač je tražio da mu vrati odeću.

- Hoćeš da skineš stvari? A majicu? - rekao je Mišel.

- Majicu si poklonio - izjavila je Miljana.

- Hajde Miljo - rekao je Mišel.

- Nemaš prava s tim. Nemaš pravo s tom štrokom. To je sredstvo za čišćenje, mene ne smeš da dodiruješ s tim - govorila je Miljana.

- Hoćeš da skineš majicu ili ćeš da dobiješ sredstvo za čišćenje? - rekao je Mišel.

Nakon što je shvatio da ne može da istera Miljanu iz svog kreveta, koja je na sebi imala njegove stvari, Mišel Gvozdenović pozvao je Lepog Miću da mu pomogne. Međutim, tek tada je nastao šou.

Miljana je ustala iz Mišelovog kreveta, izašla s pevačima ispred paba i krenula Gvozdenoviću da skine šorts koji je nosio, u čemu je na kraju i uspela.

- Raširila si mi majicu, vidiš kolika si, kao traktor. Skini mi majicu. Ja ću da ti pomognem - rekao je Mišel Miljani.

- Ja ću sama da je skinem. Imam zadatak da te zagrlim i da te poljubim - rekla je Miljana, a onda uspela da skine Mišelu šorts.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Twitter/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.