SVAKO VEČE SE MOLIM BOGU ZA NJEGOVU DUŠU: Sloba Radanović otkrio potresne detalje iz života pokojnog oca

Popularnom pevaču Slobodanu Radanoviću 2020. godina počela je najtužnije do sada, pošto je nekokoliko sati pred doček Nove godine izgubio oca Dušana, sa kojim je bio posebno blizak.

U emotivnoj ispovesti Sloba ističe da se svakog dana seti i razmišlja o som ocu, čiju je poučnu i emotivnu priču o poštenju podelio sa publikom.

- Svaki dan se setim oca, mi smo bili dosta bliski. U svakoj situaciji koja me zadesi prođe mi kroz glavu kako bi on tu regovao. Bio je šaljivdžija, opušten čovek, svi su ga voleli, svaki problem je prebacivao na šalu, govorio je: "Sve ćemo lako". Nema dana da se ne setim njega. Svako veče, pre nego što zaspim, pomolim se Bogu i pomolim se za njegovu dušu... - rekao je Sloba.

- On je bio pošten čovek i uvek se setim njegove priče... Sa 16 godina se preselio iz sela u grad i sam je došao. Imao je patike, ali nije imao pertle na njima. Prošao je pijacom, video je na nekoj tezgi, žena je prodavala pertle. Ona se zapričala, a on, klinac od 16 godina, zgrabio je pertle kada ona nije gledala i pobegao - ispričao je i dodao:

- Posle pola sata se vratio, jer nije mogao da izdrži, da je on nešto ukrao. Doneo je toj ženi pertle i rekao: "Izvinite, ja sam ukarao pertle, ali stvarno, ja ovo ne mogu". Žena je videla o čemu se radi i poklonila mu je pertle.

- Uvek mi to odzvanja u glavi, šta god da radiš treba raditi pošteno, pošteno Bog nagradi. Ne treba činiti nikome na štetu, ne treba uzdizati sebe time što ćeš spustilti neikog drugog. Mislim da je poštenje jedna od ključnih stvari za uspeh u životu - rekao je Radanović.

Pevačeva bivša supruga Krisina Kija Kockar izjavila je da se "udala za teškog paćenika", a kako u poslednje vreme ostro komentariše Slobu novinari su ga upitali zbog čega to čini, te da li joj se izvinio nakon što ju je javno prevario u rijalitiju.

- Izvinio sam joj se. Mi smo posle "Zadruge" bili u korektnim odnosima. Da nekoga mrzim, da se nisam izvinio, ona ne bi bila u korektnim odnosima sa mnom. Mislim da ljudi samo traže pažnju, da ja odregujem. Ne zanima me ko šta priča... - rekao je on.

Luna Đogani verila se sa Markom Miljkovićem, na čemu joj Radanović nije čestitao, pa je iskoristio priliku da to učini ovim putem.

- Nisam čestitao Luni. Ali, evo, želim im sve najbolje i drago mi je da su srećni. Ako je sretnem, nema potrebe da prilazim da joj čestitam, ne zato što se osećam neprijatno, već mislim da nema potrebe - zaključio je Sloba.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.