HOĆU OPET DA SE UDAM ZA TEBE: Goca Tržan i Raša Novaković slave petu godišnjicu braka (FOTO)

Pre pet godina pop zvezda Goca Tržan na večnu ljubav zaklela se bubnjaru Raši Novakoviću. Popularni partneri slave danas godišnjicu ljubavi, a Goca se emotivnom porukom na društvenoj mreži Instagram obratila svom izabraniku.

- Pre pet godina u ovo vreme smo pakovali odelo, venčanicu, veo, cipele, šminku, pare, burme smo naravno zaboravili pa si morao da se vraćaš po njih... Imala sam tremu kao nikad u životu kad me je tata uzeo pod ruku i vodio me prema tebi. Lena je bila presrećna što je imala glavnu ulogu u ceremoniji. Bio si lep i nervozan... Žurka je bila nikad bolja, noge su mi otekle i nisam mogla da skinem one preskupe sandale posle šest sati igranja... I hoću da se opet udam za tebe... Da okupimo one vesele i pozitivne ljude koji nam i sad ulepšavaju život i opet se ludo zabavimo i napravimo žurku za pamćenje. I da, još uvek sam zaljubljena u tebe, iako te volim, kažu da to ne može u isto vreme. A može... Evo već godinama... - napisala je pevačica pokraj zajedničke fotografije.

Podsetimo, popularna pevačica nakon burnog razvoda od rijaliti zvezde Ivana Marinkovića, započela je emotivnu vezu sa četrnaest godina mlađim muzičarem. Iako su mnogi nagađali da njihova romansa neće opstati zbog velike razlike u godinama, Goca i Raša dokazali su suprotno. Oni uživaju u bračnom životu tokom kog odgajaju Gocinu ćerku, dok uporno pokušavaju da dobiju zajedničko dete. Pevačica se više puta podvrga vantelesnoj oplodnji, ali do sada nije imala sreće.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još