ČULA SAM PRIČU DA JE BILA SA DRAGANINIM MUŽEM: Marija Kulić prokomentarisala ljubavni život Aleksandre Nikolić! (VIDEO)

Tokom dana Marija Kulić otvoreno je iskomentarisala Aleksandru Nikolić, njen odnos sa Kristijanom Golubovićem, kao i aferu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Marija, recite mi, da li je Aleksandra zaljubljena u Kristijana i koji je razlog zbližavanje njihovog? - glasilo je pitanje.

- To se vidi iz aviona, ja sam čula priču da je bila sa Draganinim mužem, sam izlazak mi daje za pravo da komentarišem, čula sam i da je bila sa Janjušem, pa je jedan čovek poslao i sliku na torti, njihova zajednička fotka. Vidi se lepo iz aviona da je zaljubljena u Kristijana, juče sam je gledala za stolom, ona je bila okrenuta leđima, Kristijan se šalio sa Anakondom, a ona kao gleda napred, a sluša šta ovaj priča. U prošloj sezoni htela je da napravi priču sa Zolom, u ovoj sezoni sa Filipom, sve je priča, perfidna igra sa njene strane - rekla je Marija.

- Ja nikada nisam bila sa oženjenim muškarcima, njen suprug je došao u naš separe, jeste mi slao poruke. Sa Janjušem ništa nikada nisam imala, to je samo fotografija, te priče mogu da poteknu samo od njega - tvrdila je Aleksandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još