DRŽ' GA BOŽO: Anđelka Prpić se pridružila timu K1 televizije!

Od danas u 16 sati, svakog radnog dana Anđelka Prpić i jedan od njenih omiljenih kolega Milan Kalinić vodiće zabavnu i urnebesnu emisiju „Drž’ ga Božo“ i obećavaju nam smeh do suza. A kako i ne bi kada scenario za emisiju piše ekipa iz Njuz.net-a.

- Strašno se radujem povratku na TV ekrane u smislu voditeljstva, kao domaćin, jer bih ja to tako opisala. Milan mi je sjajan sparing partner i imamo odličan tim scenarista sa kojima zajedno pravimo svaku emisiju, i radujem se da osvojimo i ovaj prostor. U emisiji „Drž’ ga Božo“ nismo poslušali zlatno pravilo televizije – nikada u kadar sa malim detetom i psom, jer oni uvek uzmu svu pažnju. Mi to, eto, nismo poslušali pa će nam, sva je prilika, Boža ukrasti šou – kaže uvek nasmejana Anđelka.

O novoj emisiji Milan Kalinić je kratko, ali potpuno jasno - rekao:

- Mogu da kažem samo: Anđelka Prpić i Milan Kalinić, pušteni s lanca da rade šta hoće... Iza nas stoji dobar, kreativni tim i trebalo bi da to bude nešto što će dati dobar rezultat. Nadam se da će se gledaocima dopasti! Gledajte nas svakog radnog dana u 16 sati – poručuje Kalinić.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još
1 komentar
  1. Slavica Stanojević says

    Želim da pohvalim voditeljski par Anđelku i Milana u popodnevnom magazinu „Drž ga Božo“! Divan sadrzaj emisije, pouštajući, neobavezan….a Andelka i Milan iz dana u dan postoju sve bolji i kompantiblniji za ovakav format emisije! K1 televizija je nesto za one koji se gade nekih drugih prostačkih emisija koje vređaju ljude i u opste nas koji smo svesni da ih je neko dopustio da postoje! Pored “ Drž ga Božo“, “ Preživeli“ , Ivana Stanica emisija….i mnoge druge….HVALA K1 I NJIHOVOM UREDNISTVU…SAMO TAKO I SAMO HRABRO…..

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.