NE DAJ BOŽE NIKOME DA U 49. GODINI OSTANE BEZ POSLA: Srđan Predojević iskreno o prekidu saradnje sa TV Prva

Voditelj Srđan Predojević nakon otkaza na TV Prva oglasio se i istakao da mu je veoma teško što je ostao bez posla.

On tvrdi da Jovana Joksimović i on nisu pravili nikakav skandal na televiziji:

- Nalazim se u neprijatnoj situaciji. U novinama čitam da se svi biju oko mene da radim na njihovim televizijama, a meni niko broj da okrene. Ne daj Bože da se bilo kome desi da u 49. godini ostane bez posla. To je katastrofa. Ne znamo zašto su nas otpustili kada smo imali najgledaniju emisiju na Prvoj. Grafikon pokazuje da smo mi stub te televizije. Brojke pokazuju da smo najbolji, ne kažemo to mi.

Predojević naglašava da prema spekulacijama on i Jovana su se posvađali sa čelnim ljudima Prve zato što su oglušili da petkom emisiju vodi Filip Čukanović.

- Zamislite da dođete na vašem poslu i da neko sedi na vašem mestu. Spremio sam tu emisiju, odgovoran sam za sve što se u ta četiri sata emituje, jer i dalje imam važeći ugovor sa TV prva, a neko drugi umesto mene vodi program. Da je neko prekršio zakon, ja bih odgovarao. Na kraju sam pustio da se sve odigra kako su oni želeli. Šta sam drugo mogao, da se fizički suprostavim? To mi nije palo na pamet.

Naime, Srđan je u ponedeljak došao na posao nakon što je odlučeno da će on i Jovana da ostanu na Prvoj televiziji, ali mu je obezbeđenje reklo da ne može da uđe u zgradu TV Prva.

- Spremio sam emisiju i došao na televiziju. Obezbeđenje mi nije dalo ni da uđem u zgradu: "Srđane, molim vas nemojte da ulazite, imam takvu naredbu.

Na pitanje medija da li ga je Jovana pozvala da pređe na K1 televiziju, Srđan odgovara:

- Ne! Da je to bio plan, Jovana bi otišla na televiziju svog supruga Željka. Netačne su i priče da smo u svađi. Radili smo odvojeno zbog korone.

Na spekulacije da je odbio ponudu da za 2.000 evra radi na RTS-u, jer su na Prvoj primali čak 10.000 evra, Predojević dodaje:

- Ko u Srbiji ima toliku platu? Zašto bih odbio ponudu od 2.000 evra. Ko odbije, taj nije normalan. Nisu me ni zvali - završava Srđan.

Izvor: Informer.rs
Foto: srdjan.predojevic/Instagram

Pogledajte još