KAD JE TEŠKO - POŽELIM DA SKINEM BRIGE I NAKRIVIM DAMSKI ŠEŠIR: Seka Aleksić iskrenom objavom oduševila fanove (FOTO)

Folk zvezda Seka Aleksić nedavno je proslavila desetu godišnjicu braka sa kik bokserom Veljkom Piljikićem. Tokom skladnog braka popularna pevačica na svet je donela dvoje dece - sinove Jakova i Jovana.

Jakov će za dva dana proslaviti četvrti rođendan, dok je Jovan na svet došao krajem januara ove godine.

Atraktivna tridesetdevetogodišnja brineta sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je fotografiju na kojoj pozira držeći u naručju malenog naslednika, dok na glavi nosi ogroman šešir. Upravo šešir bio je inspiracija da pevačica napiše poseban tekst.

- Kada je teško - poželim da skinem brige i nakrivim damski šešir, pod njim sačuvam osmeh i par lepih reči kao džokere u rukavu koji uvek spremno čekaju da nekome ulepšaju dan... Pod tim svojim damskim šeširom čuvam i nadu da će moj osmeh ispričati sve ono što sam prećutala kao i da će vešt pogled jednog oka ugledati uzvraćen osmeh. Šta sve jedan stari šešir vidi i proputuje, to možda neće niti jedan čovek... I koliko je samo poljubaca sačuvao od zlokobnih pogleda znatiželjnih, tihih prošaputanih reči od ušiju ljubopitljivih, od kakvih je sve kiša odbranio sulude misli unutar lude, slobodne damske glave... Tako razmišljam, svega se šešir nagledao i naslušao, naša je sreća samo što taj šešir ne priča, pa će sve naše tajne misli i putovanja zauvek ostati zabeleženi samo u povetarcu koji preti da mi šešir odnese, koji se ne vraća nikada više i koji slobodno prenosi i drugim šeširima misli jedne lude glave... - napisala je Seka.

Sekina objava oduševila je njene verne fanove koji su joj uputili niz komplimenata kako na račun fizičkog izgleda, tako i na iskrenosti i talentu za pisanje.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još