LEPE I ŠARMANTNE ZAVODNICE: Saznajte sve o ženama rođenim u znaku Vage

Žena Vaga je otelotvorenje pravde i ravnoteže, pa je krase savršena sposobnost prosuđivanja, besprekornost i potpunost. Vage su društvene i imaju dar za komunikaciju, te zbog toga vole da budu okružene prijateljima i porodicom.

Harizmatična je i očaravajuća zbog čega neverovatnom prirodnom lakoćom privlači ljude sebi. Predstavlja jin i jang, odnosno ima fascinantnu ličnost koja je mešavina racionalnosti i logičnosti, ali i nestalnih emocija.

Zbog toga će rado ući u neku raspravu i pobiti nečije mlako mišljenje pri čemu će joj, uz njenu "hladnu glavu", pomoći i šarm. Međutim uvek je otvorena za razmišljanje, pa će zbog svoje dobroćudne naravi priznati sopstvene greške ako je logičnim objašnjenjem uverite da greši.

Seks i veze

Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znakovima pažnje, poput papirnih srca i svežeg cveća. Iako se čine smirene i staložene, kad se opuste žene Vage mogu da budu vrlo zaigrane i romantične, a idealnog ljubavnog partnera naći će u Vodoliji ili Blizancima. No, umne igrice u ljubavi kod Vage su strogo zabranjene.

Ona će iskreno reći šta joj je na umu, što znači da će nekad biti i bolno iskrena. Vaga će izabranom muškarcu biti potpuno odana, a zauzvrat će tražiti podršku i savet. Seks doživljava kao mentalnu vežbu i voli dobro da prouči šta partner voli u krevetu. Ljubiteljka je zavođenja, duge predigre i dugog šaputanja na jastuku pre samog čina seksa.

Prijateljstvo

Zbog karakterne osobine da konstantno "mere" mogućnosti, žene Vage često su neodlučne. Njihove prijatelje takav karakter može da frustrira, na primer kad ne može da izabere koji film želi da gleda. No, njeno kolebanje u stvari ide u korist njenim prijateljima jer isto tako kako uzima u obzir sopstveni ukus, potrebe i želje, paziće i na ukus, potrebe i želje svojih prijatelja.

Tu sposobnost imaju zahvaljujući svom poznatom osećaju za pravednost, pa su zbog toga Vage odlični prijatelji. Srdačna i ljubazna kakva je, obožava da upoznaje ljude s kojima ima zajedničke interese. Neraskidivo prijateljstvo najpre će doživeti s Lavom ili Strelcem.

Izgled

Ženu Vagu prepoznaćete po eleganciji kojom zrači svaki njen pokret. Ona je savršeno prirodna, ljupka, graciozna i uvek samo svoja. Njene spoljašnje karakteristike su pravilne crte lica, jamice na obrazima, širok blistav osmeh, lepi zubi, vitak struk i naglašeni bokovi. Vaga je perfekcionista i uvek je sređena, uredne frizure i njen celokupni "outfit" uvek je uravnotežen i suptilan.

Vagi se gotovo nikada neće dogoditi da nema šta da obuče ili da je obukla nešto potpuno pogrešno, jer će za odabir prave odevne kombinacije izdvojiti vreme. Urođeno joj je da zna kako da se obuče za svaku priliku i kako da se predstavi u najboljem svetlu gde god bila.

Stil

Vaga obožava modu, ali neće je slepo pratiti, već će poslednji modni stil prilagoditi sebi tako da joj odeća što bolje pristaje. Pa čak i kada se obuče kao i svi ostali, ova kreativka imaće na sebi nešto zbog čega će se isticati iz mase, poput neobičnog prstena ili unikatne narukvice. Najizbirljivija je kad je reč o dobrim, kvalitetnim farmerkama i posvetiće se potrazi za parom koji joj savršeno stoji. Ne voli da preteruje s modnim detaljima, a dobra torba ili cipele najviše će je usrećiti.

Žene Vage vole dugu kosu, ošišanu slojevito i prošaranu svetlim pramenovima. Šminka je lagana, prirodna i svetlucava, a u toaletnoj torbici neizostavan je sjaj za usne s voćnim ukusom. Vaga neće izaći iz kuće ako na sebi nema barem kap parfema jer je za mirisima jednostavno luda i voli da miriše lepo.

Stil kupovine

Vage kupuju studiozno i pažljivo, vole fine stvari pa će radije kupiti skuplju i kvalitetniju torbu nego jeftinu i manje kvalitetnu. Kad idu u šoping obavezno će napraviti pauzu u kafiću kako bi razmislile da li da kupe određenu stvar ili ne. U svojoj omiljenoj prodavnici Vaga će se zbližiti s prodavcem i uvek ga pitati za savet.

Stilska ikona

Venera koja vlada Vagom obdarila je ovaj horoskopski znak izuzetnim osećajem za estetiku i nepogrešivim okom za lepo.

Stilske ikone rođene u ovom vazdušnom znaku su i Monika Beluči, Kejt Vinslet, Ketrin Zita Džons i Katrin Danev.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još