Šoštar: Naš cilj je plasman na fajnal for

BEOGRAD, 9. februara 2011. (Beta) - Predsednik vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar izjavio je da je cilj ekipe da se plasira na 'fajnal-for' i da se nada da će u tome uspeti.

Partizan će se takmičiti u četvrtfinalnoj grupi Lige šampiona s dubrovačkim Jugom, Jadranom iz Herceg Novog i Budvom. Najbolje dve ekipe izboriće plasman na 'fajnal for".

"Partizan je na pola puta. Cilj koji smo zacrtali na početku godine jeste da da se plasiramo na 'fajnal for'. Sve ćemo uraditi da taj cilj i ostvarimo", rekao je Šoštar na konferenciji za novinare i podsetio da su vaterpolisti Partizana jedini u Srbiji u četvrtfinalu neke lige šampiona.

Trener "crno-belih" Igor Milanović istakao je da je ekipa prošle godine odigrala veoma dobru sezonu i da je ponosan što je vodio takav tim.

"Poučeni iskustvom od prošle godine, drugačije smo tempirali formu. Možemo da budemo realni optimisti. Mogu da obrećam da ćemo dati sve od sebe i da se nadam da ćemo se plasirati u završnicu takmičenja", rekao je Milanović.

Prema njegovim rečima, žreb je mogao da bude "i lakši i teži".

"Najvažnije je da pobedimo sve tri utakmice kod kuće, a ako i u gostima uzmemo neki bod, plasiraćemo se na 'fajnal for'. Dobro je što je karakter ove ekipe da ne razlikuje mnogo domaći i gostujući teren", rekao je Milanović.

Kapiten Partizana Vlada Vujasinović ocenio je da je ekipa svesna svog kvaliteta.

"Svesni smo kvaliteta i zbog toga imamo obavezu da se plasiramo na 'fajnal-for'. Nadam se da ćemo uspeti u toj nameri. Možemo da budemo zadovoljni rasporedom utakmica, jer poslednji meč igramo kod kuće. Mislim da će se tek tada odučivati o plasmanu", rekao je Vujasinović.

Partizan će poslenji meč u grupi igrati 4. maja sa Jadranom iz Herceg Novog.

Pogledajte još