NE SMATRAM SEBE LJUBAVNICOM, BILA SAM NA KORAK DA SE OSTVARIM KAO MAJKA: Ljupka Stević otkrila sve detalje vezane za romansu za oženjenim dečkom

Pevačica Ljupka Stević ponovo je progovorila na temu burnog raskida s oženjenim ljubavnikom.

Ona se u jednoj emisiji rasplakala pričajući o desetogodišnjoj vezi, ali i planovima da se ona i bivši dečko ostvare kao roditelji.

- Neću da budem jedina koja iznosi svoju stranu, gledam da budem suzdržana koliko je moguće. Više od polovine grada misli da sam ja njegova supruga, a ja to nisam. Oženjen je čovek, ima četvoro dece, nedavno je postao deda. Od samog starta dobila sam jedno obećanje. Ne smatram sebe ljubavnicom, ja sam se javno sa njim kretala, on je živeo sa mnom i bilo je prelepih 10 godina, ali je završeno na takav način. Ko zna zašto je to dobro i kakva će moja sudbina zapravo biti - rekla je kroz suze, pa dodala:

- Ne sećam se da sam ikoga volela na ovaj način i sebe dala, ali verujem da će se pojaviti onaj pravi. Ja sam odlučila da postim, da se ispovedim, otišla sam i pomolila sam se Bogu da mi pokaže pravac, dakle nama nije suđeno... Bilo je i svađica i prepirki, ne bih zalazila u preveliku intimu, bili smo na korak od toga da se ja ostvarim kao majka...

O osudama zbog veze sa oženjenim muškarcem, Ljupka je rekla:

- Ja sam bila slobodna devojka, on je taj koji je imao porodicu. Ne bih dozvolila da ta strana trpi nedostatke, čak sam ga gurala da se ne oseti ta neprijatna situacija... On je bio tu zato što je želeo da bude uz mene - izjavila je u emisiji "Glamur".

- Planirao je decu sa mnom, tog dana kada je postao deda došao je kod mene i moji otac i majka su mu čestitali, a on je na to odgovorio: 'Bože, zdravlja, sin ili ćerka.

Izvor: Mondo.rs
Foto: ljupkastevic/Instagram

Pogledajte još