IDE S DEVOJKE NA DEVOJKU, POJAČAO JE TEMPO SA DVA MINUTA NA PET: Miljana Kulić ismejala Anđela Rankovića, zadrugar propao u zemlju od sramote! (VIDEO)

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je upućeno Miljani Kulić.

- Zašto tvrdiš da Anđelo igra igricu sa Ivanom? - glasilo je pitanje.

- Ona je predivna devojka. Samo sam se zaprepastila zbog pitanja da li je imala odnose u diskoteci, a ona je pitala "U kojoj?" Mislim da Anđelova majka i uja to ne bi prihvatili. On samo traži kamere, istina je da je skroman, ali i da igra igru. Ovde ide s devojke na devojku. Te mu se sviđa Paula, Ivana ga radi dok je ona u izolaciji, sad je i sam to potvrdio - rekla je ona.

- Tvrde da nisu u vezi, a maze se i spavaju zajedno, to je veza. Dakle, što se mene tiče, u vezi je bio i sa Paulom i sa Ivanom - dodala je Marija.

- Kako tvrdiš da imaš lepo mišljenje o meni, a igram igru? - pitao je Anđelo.

- One su ovce, Paula već ispala, Ivana je na dobrom putu. Šalila sam se sa njim i pozvala ga u krevet, da ga pohvalim kako je pojačao tempo sa dva minuta na pet - rekla je Miljana.

Mića je stao u odbranu Ivane, pa je rekao da joj svi traže greške.

- Ja sam rekla Ivani da je sinoć uprskala situaciju, ali takođe i da joj nije potrebna tolika bliskost sa drugim muškarcima. Tomović, Mladen, nije imala ništa, ali kao i da se poljubila, tako je ispala na kraju - rekla je Ivana Šašić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još