KRAJ RIJALITIJA ZA ŠAHISTU: Mladen Rajković izbačen iz "Zadruge 4" (VIDEO)

U "Zadruzi 4" sinoć je održano vanredno izbacivanje. Voditelj Milan Milošević saopštio je zadrugarima rezultate preseka.

Zadrugari su iskoristili ovu priliku i otpevali Miljani Kulić rođendansku pesmicu, a onda je došlo vreme da jedan takmičar napusti Belu kuću.

Milan je najpre podigao Anabelu Mićić i Andreu Reu Anđelković.

- Sa svakim sam popričala, za crnim stolom sam pratila šta se dešava - rekla je Anabela.

- Nisam spremna da idem kući, meni je ovde lepo - rekla je Rea.

Milan je potom podigao i Mitra Popovića Popa i Mladena Rajkovića.

- Očekivao sam ovo - rekao je Mladen.

Kristijan Golubović, Ivana Šašić, Miljana Kulić i Lepi Mića su prokomentarisali zadrugare koji su u igri za izbacivanje.

- Mladen i ja smo imali sukob, ali večeras je priznao da sam ja u pravu. On ima visoko mišljenje o sebi. Rekao je da mu ovo ne treba, da je iznad svih, a on je rekao da sam u pravu - rekla je Ivana Šašić.

- Pop je vojnik, maneken. Vaspitan je, tih. Rea je zvrk, Mladena bih ostavio, on je meni faca. Totalno je drugačiji od ostalih momaka. Anabela je prefinjena, ona drži svoje cigarice. Ona je dama, elokventna je. Rei se najviše ne ide kući - rekao je Kristijan.

- Mića je Anabelu predstavio kao pobednicu, mada ne verujem da će ispasti. Mladen tek ima da pokaže u rijalitiju, treba da se aktivira. Što se tiče Popa, on je kulturan i jako elokventan momak. Mislim da će Rea napustiti "Zadrugu" večeras - rekla je Miljana.

- Rea bi trebalo da ostane, Anabela je podbacila - rekao je Lepi Mića.

Milan je saopštio Rei i Popu da su bezbedni, a Anabela i Mladen ostali su u duelu. "Zadrugu" je, odlukom glasova publike, napustio Mladen Rajković.

Kod Dušice Jakovljević u studiju gostovao je izbačeni zadrugar Mladen Rajković.

- Kako si se snašao? Kako ti je bilo? - upitala je Dušica.

- Ja sam lično očekivao da je drugačije, ovo nije kao na TV-u. Ja sam bio isti kao napolju. Teško je nespavanje, hrana, i sve to, ja lično moram da spavam duže. Ima lepih devojka u Zadruzi, ali više sam se borio za svoje preživljavanje. To je jako komplikovano - rekao je on.

- Kakvi su međuljudski odnosi u Zadruzi? Pomirenje Paule i Frana, šta misliš? - nastavila je Dušica da ispituje Mladena.

- Ja nisam očekivao da će se pomiriti, ali neću da se mešam u taj odnos. Ona to nije uradila u inat Anđelu, već je želela da ima neku sigurnost. Međutim Anđelo i Ivana su mi jako simpatični, ja sam lično za. Ja mislim da tu niko nikoga ne voli, ima simpatisanja, ali i foliranja - istakao je on.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još