JA SAM PROCVETAO, A NJOJ JE SVANULO: Bane Mojićević iskreno o krahu sedmogodišnjeg braka

Pevač Bane Mojićević nakon razvoda od supruge Milice otkrio je nove detalje njihovog odnosa.

- Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji - rekao je Bane i dodao:

- Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe... Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo.

Iako kaže da se i on i Milica sada osećaju bolje, razvod ipak smatra porazom.

- Nisam se ženio da bih se razvodio. Osećam se poraženim što nisam uspeo u nameri da sačuvam tu zajednicu, ali kad s partnerom više ne osećate ono što ste osećali, onda nije u redu da živite život u kojem ni jedno od vas dvoje nije ispunjeno - rekao je pevač.

On je dodao da razlog razvoda nije bila treća osoba.

- Nije bilo preljube, nije bilo skandala. Jednostavno smo se udaljili, zaćutali... Izgubili smo nit. Dobili smo decu, ali smo izgubili nas. Kao da je to i bila naša misija, da izrodimo decu i raziđemo se - rekao je Bane.

Bane i Milica bili su u braku sedam godina i imaju sina Radoša (7) i petogodišnju ćerku Mašu.

Izvor: Alo.rs
Foto: mojicevic.bane/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.