GOCA TRŽAN NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE: Pevačica će od sutra svake subote na K1 televiziji imati svoj talk show "GOCA" (VIDEO)

Goca Tržan će goste, svoje prijatelje i kolege, u svom prepoznatljivom maniru – direktno, konkretno i bez uvijanja, pitati kako izgleda njihov brak, da li svom partneru smeju da pogledaju u telefon, kako izgleda njihov seksualni život (i da li još uvek postoji)...

Razgovore će voditi uz inserte iz svoje emisije "Moj savršeni brak" u kojoj je javnosti, na tacni, predstavila kako izgleda njen bračni i porodični život, i koje su to situacije iz svakodnevice koje je dovode do ludila, raduju, rastužuju, okupiraju... Baš ti najzanimljiviji momenti biće okosnica razgovora sa našim poznatim glumcima, voditeljima, pevačima.

- Želim da budu iskreni i da kažu stvarno ono što misle i kakav je njihov stav, svejedno da li oponira mom ili ne, da podelimo sve svoje istine jer je to dobro za ljude koji gledaju televiziju. Svima nam je lakše da živimo sa svojim sopstvenim istinama kada vidimo da su slične i istinama svih drugih – kaže Goca.

Izvor: Promo
Foto: Promo/Televizija K1

Pogledajte još