DVE OSOBE MI ZAGORČAVAJU ŽIVOT, U STRAHU SAM NON-STOP: Jelena Rozga otkrila da je na meti progonitelja

Osim izolacije koja je trajala mesecima, te čestog viđanja roditelja u rodnom Splitu, lepa pevačica Jelena Rozga dane prvog talasa korone pamtiće i po nemilom događaju, kada su je uhodili manijaci. Mnoge javne ličnosti su svesne toga da opsesija njihovih obožavalaca vrlo često pređe u stanje manijakalnog uhođenja, što nije prijatno. Kako kaže, prijatelji su joj pomogli da prevaziđe ovu situaciju.

- Strašno. Nije bio jedan nego dva. Bilo bi dosadno da je jedan - pokušala je kroz smeh da sakrije strah Jelena, pa dodala:

- Nije mi bilo svejedno. Ali imala sam društvo koje bi uveče šetalo sa mnom i sa mojim psom Ringom. Pomagali su mi da prebrodim tu situaciju, dolazili da budu sa mnom kada bi šetali. Izgledali smo kao Smogovci nas pet, šest i Ringo.

Na pitanje da li se sada okreće iza sebe kada ide ulicom, Rozga kaže:

- Da. Okretala sam se, ne samo noću nego i preko dana.

Da je korona poremetila sve, svesna je i sama Rozga, ali kada se latila mikrofona, osmeh se na licu brzo stvorio. U Beogradu je nastupila posle veće pauze.

- Kaže mi frizer: "Jao, pa ti si bila u Splitu mesecima, bilo ti je lepo, odmorila si se." Jesam, ali ja volim da radim. Ja najviše volim da budem na bini. Naravno, volim da se i odmorim, da budem kod kuće u svom Splitu, ali muzika je moj život - poručila je Rozga, i dodala da je srećna i uzbuđena što je posle nekoliko meseci zapevala pred publikom.

- Dan pred dolazak u Beograd sam išla da radim test na koronu i sve je u redu čim sam ovde. Sve nas je ova situacija poremetila. Kada gledaš sve ljude sa maskama na aerodoromima uplašene, samo živim za to da se ovo završi što pre. Ovo predugo traje. Baš se odužilo. Nisam očekivala da će ovoliko potrajati.

Priznala je da je svečanu haljinu obukla posle nekoliko meseci, ali i da joj se jedan peh desio na licu.

- Nisam zalepila trepavice skoro šest meseci i moram da priznam da me malo i peku oči. Izlazili smo tu i tamo napolje, a miniće ne nosim privatno jer sam uvek u džinsu, pa tako sigurno je prošlo dva i po meseca te sam je tek sada obukla - rekla je ona.

Ono što se moglo videti na Jeleninom instagram profilu jeste da je naučila da kuva, no pevačica nije zadovoljna svojim umećem.

- Nešto malo sam kuvala za Instagram. Bolje da ne znate koji su to specijaliteti koje sam spremala. Ne biste se najeli - kaže uz osmeh Jelena, koja je ovih meseci pripremala i nove pesme.

- Svašta novo imam, ali dok ne završim bolje da ćutim. Nadam se da će uskoro sve biti objavljeno. Volim balade i mislim da publika voli da čuje mene u njima.

Iako se prethodnih meseci mnogo toga izdešavalo u njenom životu, kako tvrdi, na ljubavnom planu je mirno more, te da novu ljubav nije našla.

- A kako ću naći kada sam non-stop u kući? Tinder i ove stvari za upoznavanje me ne zanimaju - kaže kroz osmeh Jelena, a na pitanje da li je sada obazrivija kada se ljubi, odgovorila je:

- Ne ljubim se ni sa kim.

Izvor: Blic.rs
Foto: rozgajelenaofficial/Instagram

Pogledajte još