NEGATIVNO SI ME IZNENADIO: Nadica Zeljković očitala lekciju Vuku Mobu zbog priče o aferi sa njenom ćerkom Kijom Kockar! (VIDEO)

Zvezdana Stevanović istakla je da je Đorđe Milutinović, sa kojim je otvoreno flertovala, veliko negativno iznenađenje za nju, govoreći da nije ispao džentlmen prema zadrugarkama.

Svi su čekali da čuju kako će glasati Nadica Zeljković, budući da se trenutno nalazi u jeku skandala zbog navoda da je Vuk Mob bio u ljubavnoj aferi sa njenom ćerkom Kijom Kockar.

- Tomo, ti si jedno pozitivno iznenađenje, mislila sam da ćemo te vezati da nas ne polivaš noću. Vuče, u moje vreme, kada su ljudi bili istetovirani, zvali smo ih zabavnik, ti si me nenormalno iznenadio, da ti takav jedan zabavnik, mogao si sve i svašta da budeš u životu, postao si neko, došao si do krova nad glavom, besna nekretnina, došao si do muzičke karijere, ekstra si me iznenadio! A nenormalno si me iznenadio negativno! Gledaj me, ja se ne mešam u ratove mog deteta, nije mi jasno. Tvoja verenica prozove moje dete i Teodoru, koja ima ozbiljnu vezu, prozovete te devojke, a već imaš verenicu, ne razumem potrebu da ispričaš to. Verujem da moja Kija o tome ni ne razmišlja, ali Teodora ima ozbiljnu vezu, meni to nije jasno - rekla je Nadica.

- Vaša ćerka je vređala moju verenicu, pričala je kako je Majkl Džekson, kako je nakaza, ja to ne mogu da dozvolim, ne Vašoj ćerki, nego Isusu Hristu da siđe sa neba! Ona je izašla u lajv, rekla je šta je rekla i to je to - objasnio je Vuk, koji nije mogao Nadicu da pogleda u oči zbog sramote.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još