VANREDNO UBACIVANJE: Hana Rodić je nova stanarka Bele kuće! (VIDEO)

Večeras pre "Pitanja novinara" Veliki šef odlučio je da organizuje vanredno ubacivanje, a voditeljka Dušica Jakovljević najavila je prvu novu zadrugarku, a to je Hana Rodić iz Hrvatske.

Ova atraktivna lepotica inače dolazi iz poznate porodice u Hrvatskoj, gde joj se otac svojevremeno doselio s Kosova, dok joj je majka rođena Beograđanka.

- Ne znam šta da očekujem, dočekala sam. Moji ni ne znaju da sam ovde, tako da videćemo - rekla je Hana čim je došla u studio.

Koga znaš iz rijalitija? I u kakvim odnosima si sa njima? - glasilo je jedno od pitanja.

- Monika mi je draga, znam je. A što se tiče Paule, nemam problem, ali mi nešto nije draga. Pozdravićemo se sigurno. Ali ne bih da imam predrasude. Sa Monikom se znam iz Dubrovnika, tamo je radila pa smo se upoznale tako. Znam za njene sklonosti ka drugom polu.

A tvoj dečko, kako ste se upoznali? Ima li neko da je tvoj tip? - glasilo je naredno pitanje.

- Rijaliti gde sam ja pobedila me spojio sa mojim dečkom. Tamo smo se upoznali. Dečko me je podržao što se tiče rijalitija. Možda i on uđe - rekla je Hana, koja je prokomentarisala i druge zadrugare:

- Izgledom niko nije moj tip. Što se tiče toga ko mi se najviše sviđa, to je Žana. Ona je opuštena, ne deluje mi kvarno. Dok ima nekih koji mi se ne sviđaju. To su Paula, Matora i Tomović. Vladimir se igra sa ženama, to mi se ne sviđa. Matora je folirant, jer Moniki govori sve najlepše. A čim Monika nije tu ona je ogovara. Pogledala sam par klipova Sanje i nje, ona je još voli.

Prokomentarisala je i Kristijana Golubovića:

- Kristijan ima godine, i poštovaću ga. Ne bojim ga se, samo ću svima dati priliku, i videti kakvi su.

Iako je u "Zadruzi" mnogo muškaraca, tvrdi da joj se preljuba neće dogoditi:

- Emocije sa nekim se sigurno neće desiti. Znam to jer sam imala vezu na daljinu, i nikada mi se nije desilo da nešto uradim.

Na početku svog gostovanja u studiju progovorila je o Pauli, a zatim i o Franu.

- Fran je jedan dobar dečko, ali je izgubljen, ali mislim da Fran, koliko ga poznajem, ima puno prijatelja, i svašta je tu bilo. Njemu je veliki plus što je sad sa dosta ljudi i mogao bi puno naučiti od svih njih. Paula puno utiče na njega, i to negativno. Frana više vole napolju, to je definitivno. Ali nije na meni da iznosim prljav veš - rekla je Hana.

- Znam svašta za Paulu, ali to neću izvući zbog nekog razloga, da napravim nešto. Biću direktna, ali neću biti drska i bezobrazna. Imam svog asa u rukavu, što se kaže - dodala je Hana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još