Fudbaleri Partizana otputovali u Dubai

BEOGRAD, 10. februar 2011. (Beta) - Fudbaleri Partizana otputovali su na završni deo priprema u Dubaiu gde će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica uoči početka prolećnog dela Super lige.

Za razliku od prvog dela priprema u Antaliji, u sastavu Partizana u Dubaiju neće biti Miloša Bogunovića koji pregovara sa jednim poljskim klubom, Argentinaca Gastona Rosija i Leandra Kuška koji su se vratili u Boku juniors, kao ni Aleksandra Davidova, Stefana Aškovskog i Milosa Ostojića.

"Do sada smo obavili sve što smo planirali, a nema povređenih igrača. Sada nam predstoji finalizacija. U Dubaiju ćemo raditi na sinhronizaciji novih igrača. Još tražimo prvi tim, ali će sigurno bar 15 igrača uvek moći da bude spremno da odmah udje u startnu postavu. Imamo mogućnosti da igramo na različite načine", rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević za sajt kluba uoči polaska za Dubai.

Kapiten crno-belih Mladen Krstajić rekao je da očekuje da ekipa posle priprema bude potpuno spremna za početak sezone.

"Verujem da ćemo završne pripreme obaviti na pravi način, a nadam se i da ćemo se iz Dubaija vratiti bez povreda. Tamo ćemo imati mir. Svesni smo šta nas čeka u drugom delu sezone, ali spremni smo za sva iskušenja", zaključio je Krstajić.

Fudbaleri Partizana su uoči odlaska u Dubai trenirali jutros u sportskom centru Teleoptik, a Stanojević ih je podelio na ekipe oženjenih i neoženjenih. U duelu ovih timova pobedili su oženjeni sa 12:10.

Crno-beli će u Dubaiju boraviti do 18. februara i odigrati dve prijateljske utakmice.

Prolećni deo Super lige počinje 27. februara, a Partizan gostuje u Inđiji.

Pogledajte još