ONA ME GAZI, TO JE STRAŠNO: Marija Kulić grcala u suzama zbog Miljane i Zole (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući prvo pitanje bilo je za Mariju Kulić.

- Zašto vas je iznervirao Zolin ulazak kada ste znali da će ući? - glasilo je pitanje.

- Da, čula sam da ulazi, ali on nije imao nikakvu najavu i kao da je pao sa krova. On je ovde izviđač, i neću dozvoliti da njegovo učešće utiče na moje zdravlje, on je za mene izviđač, niti ću ga komentarisati. Šokirana sam ulaskom, jer sam čula od ljudi da je tu, kao da je gurnut. Mene je Miljana iznervirala zbog cele organizacije, jer je bilo predivno, i ona juče napravila haos, i za mene je to bilo strašno. Nije ispoštovala sebe - rekla je Marija.

Potom su novinari zamolili Mariju da prokomentariše emotivni momenat sa Jovanom Ljubisavljević, koja ju je sinoć sve vreme tešila.

- Ona me podseća na Tijanu i Anu, divna je i fina. Zamolila sam je da ostane ovakva kakva je. Mene Miljana nije slušala. Jovana je zlatna, samo da se ne pokvari. Nadam se da su roditelji ponosni, kao ja na Tijanu i Anu. Jer, Miljana ne uvažava moju reč - rekla je Marija kroz suze.

Marija je istakla da bi bila ponosna na Miljanu da je poput Jovane, a potom nastavila:

- Ovo sa Mišelom sam svesna da je šala, ali najveća želja u životu mi je da shvati da joj želim najbolje. Sve što me nije poslušala, pogrešila je. Uradila je ono najgore. Volela bih da se penje naviše, ima pesma jedna "Na vrhu uvek ima mesta, ako se krene sa dna" - dodala je Marija.

- Šta vas je iznerviralo, da ste morali da pljunete Miljanu u facu?

- Ona me gazi i tera Zolu da mi se izvinjava, a nema potrebe za izvinjenjem. To su strašne stvari... Mene vređa, i svašta kaže, a ona ništa. To me boli - rekla je Marija.

- Ako bi se Miljana promenila do kraja, da li biste joj oprostili za sve što vam je rekla? - pitao je novinar.

- Ne, ja više ne mogu da trpim. Ona me povređuje, ali nema potrebe za izvinjenjem. Ona nas povređuje - rekla je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.