ORALNO JE ZADOVOLJAVALA MOG DRUGA: Bora Santana otkrio da postoje eksplicitni snimci Nadežde Biljić!

Nadežda Biljić oglasila se i govorila o Tomi PanićuBori Santani Milici Kemez. Podsetimo, Nadežda je odlučila javno da poruči Tomi da više nema ženu, jer joj smeta njegov odnos sa Milicom Kemez, Borinom bivšom devojkom, ali i sa zadrugarkom Draganom Mitrović.

Nadežda je rekla i kako smatra da Milica Kemez želi da joj se osveti zbog Bore kog je inače blokirala na društvenim mrežama. Kasnije tokom popodneva u emisiju "Premijera - Vikend specijal" telefonskim putem se uključila Nadežda, a zatim i Bora Santana koji je bio besan nakon što je ona rekla da ga je blokirala iz poštovanja prema mužu. Santana je ovom prilikom izneo i šokantne tvrdnje o Nadeždi.

- Video sam malopre izjavu i sada ću da vam kažem o čemu se radi. Sedeo sam u kafiću s prijateljem i rekao mi je: "Evo, Nadežda mi piše da pošaljem njenom mužu banane za rođendan" i ja kažem: "Daj da joj se javim, da je pitam što me je blokirala" i sada vidim ovo da kaže, jer poštuje svog muža. Ja moram da kažem da je ona oralno zadovoljavala mog druga Peksa, ti snimci postoje u njegovom telefonu. Ona ga je oralno zadovoljavala u stanu na Banovom brdu. Zašto izigrava to poštenje? - besan je bio Bora i dodao:

- Kao sad to je uradila iz poštovanja prema Tomi. Za Novu godinu kada je bila ja sam joj čestitao i rođenje sina. I ovo što je rekla da su to neke igre Milice i Tome, to mene stvarno ne zanima. Mene je iznerviralo što je ona rekla da je mene blokirala zbog muža, a ovamo deset puta gulila banane. Baš sam se iznervirao. Kog muža ona poštuje, zove mog drugara svaki dan. Lično možemo da dostavimo snimke. Meni on kaže da ga ubija s porukama. Ja sam video juče to kada smo bili na ručku. Ja sam te upoznao s mojim drugarom, kako možeš da tražiš voće od mog druga, a poštuješ muža?

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.