OSEĆAJ JE KAO KADA VAŠ NAJGLASNIJI VRISAK NIKO NE ČUJE: Severina Kojić na današnji dan pre deset meseci izgubila starateljstvo nad sinom

Severina Kojić je 28. novembra 2019. godine izgubila bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom koju je dugo vodila sa nekadašnjim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem.

Pevačica se s vremena na vreme oglasi dirljivim porukama vezanim za svog prvenca što je i danas bio slučaj.

Naime, ona je objavila snimak iz čamca kojim upravljaju njih dvoje uz pesmu "Moje srce će kucati za tebe" Selin Dion i rasplakala pratioce otkrivši da je prošlo deset meseci od kada su joj oduzeli naslednika.

- Ništa ne boli više od patnje za detetom. Tako je priroda htela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I boriću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da ju nitko ne čuje i ne vidi. Verujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 meseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 meseci od "privremene mere" kojom mi je oduzeto dete. Ta "privremena mera" je odredila da dete kod mene prespava dva puta mesečno. Da ga vidim 10 sati pod radnim tednom i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 meseci. "Privremeno". Osećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da nitko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan.

Pevačica Tanja Savić koja prolazi kroz sličnu situaciju jer joj je suprug bez dozvole odveo sinove Australiju obratila se ispod objave emotivnim statusom i pružila podršku koleginici.

- Kada bi svaki čovek znao kroz šta žena prolazi da bi dala život, nikada ali nikada me bi povredio ženu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još