Tribina "Žene žive i na selu" sutra u selu Kobilje

Treća tribina u 2020. godini u okviru kampanje "Žene žive i na selu" biće održana u utorak, 29. septembra, u selu Kobilje, opštini Malo Crniće sa početkom u 13 sati.

U panel diskusiji će učestvovati:

- Silvija Jović, predsednica UŽ “Gergine”
- Biljana Antonijević, zamenica predsednice UŽ “Gergine”
- Mirjana Samardjić, članica UŽ “Gergine”
- Silvija Stević, članica UŽ “Gergine”
- Verica Jović, članica UŽ “Gergine”
- Dikica Jenić, članica UŽ “Gergine”
- Blažica Mihajlović, članica UŽ “Gergine”
- Marija Jovanović, članica UŽ “Gergine”
- Lalica Vasić, članica UŽ “Gergine”
- Dragica Dragomirović, članica UŽ “Gergine”
- Ljubinka Stokić, članica UŽ “Gergine”

Kampanja "Žene žive i na selu", čiji je cilj osnaživanje žena u ruralnim predelima, pokrenuta je simbolično 8. marta 2019. godine statusnom konferencijom održanom u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

Ova kampanja sprovodi se pod pokroviteljstvom Predsednice Narodne skupštine Republike Srbije, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Kancelarije za ljudska i manjinska prava.

Tokom 2019. godine održali smo 12 tribina "Žene žive i na selu".

Kampanju "Žene žive i na selu" organizuju kompanija Color Media Communications, Udruženje građana HBO Color Media Events i Centar za lokalnu demokratiju, pod pokroviteljstvom Narodne skupštine Republike Srbije, Ministarstva za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Kancelarije za ljudska i manjinska prava kao deo programa „Sprovođenje antidiskriminacionih politika u Republici Srbiji za 2020. godinu“ i uz podršku POŠTE Srbije.

Pogledajte još