Revija modne kuće "Lisca"

Slovenačka modna kuca "Lisca", jedan od najpoznatijih i najpopularnijih brendova ženskog donjeg rublja u regionu, ove nedelje je predstavila kolekciju za sezonu proleće/leto 2008. U prostoru kluba "Jelena" na Dedinju mnogo zainteresovanih videlo je inovacije za sledeću sezonu, a ženski deo publike je, zamislivši sebe u nekom od kupaćih kostima, dobio inspiraciju za dijetu i redovnije posete fitnes klubu.

Kuća "Lisca" postoji od 1955. godine i neprestano ulaže u kvalitet onoga što proizvodi, što znači da prati trendove u oblicima i materijalima. Na ovonedeljnoj reviji viđena je dnevna, praktična linija belog i crnog veša, nežni pastelni printovi, pidžame, bodi majce, pastelni vez na rubovima... I pamuk, čipka, likra, čvrsti brushalteri, tange u raznim oblicima.

Linija kupaćih kostima imala je zlatne i crne tonove. Pokazani su zavodljivi jednodelni i dvodelni kupaći kostimi, ali i roze-zelene kombinacije u dezenima mladalačkih bikinija i smelih dvodelnih kostima.

Revija je završena provokativnom, crnom linijom koja je elegantna i seksi, sa zlatnim detaljima, tilom, čipkom, karnerima, podvezicama, bodijima s izukrštanim kaiševima na leđima, smelim rešenjima na prednjem delu....

Podeljena u nekoliko segmenata, revija je otvorena ( i zatvorena) zanimljivim ženskim gudačkim triom - dve električne violine i bas, već viđen na beogradskom "Fashion Week". U pauzama je nastupala i Tijana Dapčević i, čak, čestitala 29. novembar, a viđena je i tačka modernog baleta. Sve to je služilo da razdvoji segmente revije i podsetilo na školsku priredbu. Usledio je koktel, gužva, crvena ruža damama na izlazu.

U ponudi kuće "Lisca" su kvalitetni modeli, od kvalitetnih materijala, oni koji dugo traju. Tako da i kolekcija za sledeću sezonu predstavlja i trendove koje dolaze i inovativnost kada je u pitanju klasika, osavremenjavanje formi, materijala koji su sve moderniji i sve prijatniji i koji se istražuju i usavršavaju svake godine. Jer, u grani mode koja veoma mnogo zarađuje i u kojoj vlada velika konkurencija (na našem tržištu je sve više inostranih brendova ženskog donjeg rublja) nije lako održavati korak i pratiti tempo.

Jelena Jovanović

Pogledajte još