SINIŠA JE REKAO ĆERKI "MARŠ, KU*VO": Lazar Čolić Zola progovorio o problemima porodice Kulić, Marija urlala na njega! (VIDEO)

Kao i svakog ponedeljka, u toku je još jedan "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem. Bilo je mnogo aktuelnih tema, a prva na redu jeste odnos Miljane i Marije Kulić i Lazara Čolića Zole.

- Njihova ljubav me ne interesuje, samo za njen boravak, kako bi obezbedila svoje dete i da ona ne konzumira više ono. Oni će zajedno biti dokle god ona ima novca, sama je dovela do toga da novcem ja raspolažem. Ono što je rekao za Sinišu i mene - nikada me nije tukao, svađali smo se, kao i svi ljudi, jednom mesečno su možda ozbiljnije svađe. Ne treba njega da zanima da li ću se ja razvesti, još ne znam hoću li, to nije ništa, kod mene su leteli pištolji i noževi, moja baba je htela da ubije mamu - rekla je Marija.

- Ja nju nisam navukao ni na kocku, niti bilo šta drugo. Ona mi je priznala da je kockala pre mene, sa bivšim momkom, ona je čak inicijator toga. Znam svaki put kada se čula sa mojom majkom. Miljani je jednom stigla poruka da joj je skinuto sa računa devet hiljada evra, to je Marija uradila, onda smo otišli da kockamo - rekao je Zola.

- Da, zbog Željka, za dete sam uzimala novac, jer ja imam ovlašćenje - ubacila se Marija.

- Kada smo otišli da kockamo, sa mojih dvesta evra zaradili smo osam hiljada. Plakaćeš, Marija, kanaliću te! Pet hiljada evra sam dao Siniši da Miljani organizuje rođendan, mogu na poligraf ići - nastavljao je Zola.

- Poslala sam obezbeđenje po nju jer je čekala isplatu, a nije imala potrebe, jer nije kopala, prala, nego je novac iz kockarnice - rekla je Marija.

- Miljana je čitav novac morala dati Mariji, ako nastavim da pričam, samo ću nju ukanaliti. Uradio sam napolju, ono što sam joj rekao da neću, ali sam morao, kada sam video šta se sve dešava. Bila je situacija kada se njen muž napio i rekao najmlađoj kćerki: "Marš, ku*vice, napolje!". Miljana i ja smo bili tu, pa mi je rekla da svedočim kakve ona probleme ima u porodici - prepričao je Zola.

- To je bilo kada su one (drugarica i Ana) obukle kratke šortseve, pa im je rekao da su se obukle kao to, a ne da su ku*vice - Marija je objasnila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još