ONA JE DIVNA DEVOJKA, MOŽDA JOJ JE SVE NAMEŠTENO: Goga Sekulić stala u odbranu Jadranke Barjaktarović i skandaloznih stihova?

Jadranka Barjaktarović našla na meti osuda zbog nastupa u Podgorici, kada je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom, pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Mnoge kolege su osudile ovaj potez, dok je ipak bilo i onih koji su na sve načine pokušali da je opravdaju.

Ovim povodom oglasila se i Goga Sekulić koja je istakla da joj je žao zbog svega što se desilo, ali da ne isključuje mogućnost i da joj je sve namešteno.

- Ja znam Jadranku, ona je divna devojka, žao mi je što se to desilo, ali tamo gde ja nisam bila ne mogu da dajem komentar. Da ne shvatite pogrešno... Ne mogu da pričam. Možda je to devojci namešteno. Nisam se čula sa njom - rekla je Goga.

Podsećamo, Jadranka Barjaktarević se zbog pevanja stiha "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije", našla na meti osuda. Ona se ubrzo oglasila i poručila da "nikome neće da se izvinjava", a potom i obrisala sve objave sa svog Instagrama koji je tada još uvek bio aktivan, a potom je svojim prijateljima na Fejsbuku saopštila da ga je zvanično ugasila. Nakon toga Jadranka je poručila da je na lekovima i da "svi znaju koliko voli Srbiju", da bi nedugo zatim postala zabranjena ličnost na nekoliko srpskih televizija na šta je reagovala sa: "Preterali ste".

Izvor: Mondo.rs/Premijera vikend specijal
Foto: sekulicgoga/Instagram

Pogledajte još