REKLI SU MI DA SAM NESPOSOBNA I DA DOĐEM KAD SE PORODIM: Aleksandra Subotić pala vozački ispit i požalila se fanovima (FOTO)

Aleksandra Subotić požalila se na društvenim mrežama kako je pala vožnju.

Naime, lepa trudnica otkrila je da je uplatila sledeće polaganje na koje će otići kad se porodi i bude spremna za nove izazove.

- Nisam iz prvog položila, ali mi je uplaćeno i sledeće polaganje. Nažalost, imala sam iskustvo sa inspektorom ili kontrolorom iz policije (šta je već ne znam), koji je došao na ispit, prvo neuniformisan, a onda i jako negativno nastrojen prema meni lično. S čovekom koji je ušao sa mnom u raspravu oko toga da li sam stisnula masku ili nisam, jer je on ugrožen, a onda prokomentarisao to da, ako sam trudna i nesposobna da vozim, da dođem kada se porodim. A mislim da je jako zlonamerno uopšte pomisliti, a ne reći trudnici koja se trudila, odvozila sve časove i samim tim što je došla, pokazala da smatra da je sposobna da vozi u tom stanju! Potresla sam se i posle toga me je odma oborio. Ali ja nikad ne odustajem - napisala je bivša zadrugarka na Instagramu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sandrasubotiscs/Instagram

Pogledajte još