PREDUZELA POSEBNE MERE: Stanija Dobrojević u Zadrugu uvodi lično obezbeđenje?!

Kristijan Golubović nedavno je pripretio Staniji Dobrojević smrću tokom emisije "Pitanja gledalaca".

On je rekao da se "kune u decu da će ubiti Staniju Dobrojević", a ona je pred svoj ulazak u "Zadrugu" otkrila da ozbiljno strahuje za svoj život, a sada je otkriveno i da će starleta u rijaliti ući sa ličnim obezbeđenjem.

Stanija je angažovala dva momka koja će je pratiti u stopu 24 sata.

- Stanija i Kristijan su se mesecima pred početak "Zadruge 4" prepucavali, ali kada je Golubović javno obećao da će je ubiti bude li mu ikada spomenula kćerku, shvatila je da je vrag odneo šalu. Budući da se bliži njen ulazak u rijaliti, odlučila je da ništa ne prepusti slučaju i angažuje svoje lično obezbeđenje koje će je 24 sata štititi od Kristijana. Svaki učesnik je tamo potpuno bezbedan, ali je Stanija zamolila produkciju da joj omogući da uvede lično obezbeđenje i oni su joj izašli u susret - rekao je izvor i dodao da se starleta polako sprema za svoj ulazak.

- Za nekoliko dana planira da uđe u "Zadrugu", a tada će početi pravi spektakl izmđu nje i Kristijana. Zbog toga se poslednjih par dana ne javlja nikome i skuplja snagu za 10 meseci koje će provesti u rijalitiju - ispričao je.

Izvor: Mondo.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još