IPAK GA NE OSTAVLJA NA CEDILU: Dok Toma baca oko na zadrugarke, Nadežda mu kupuje zimsku odeću

Nadežda Biljić u poslednje vreme nalazi se u žiži javnosti nakon što joj je zasmetao odnos oca njenog deteta Tome Panića sa zadrugarkama Milicom Kemez i Draganom Mitrović. Takođe, ona je nedavno otkrila i kako su Tomi i njoj svi okrenuli leđa, da im je frižider često bio prazan tokom njene trudnoće, kao i da više Tomi neće biti žena jer je izrevoltirana zbog njegovog ponašanja u rijaliti programu "Zadruga 4".

Za jedan domaći portal pevačica je otkrila da je u kupovini zimskih stvari za Tomu. Inače, nedavno je Toma poručio Nadeždi da je voli i molio ju je da mu pošalje zimsku garderobu.

- Evo sad sam bila na kontroli sa detetom u Tiršovoj, pa idem da kupujem Tomi zimske stvari u tržnom centru. Ja svoje dogovore poštujem, za razliku od nekih. Da li sam mu prešla preko svega, to ćemo razgovarati on i ja kada se vidimo kad izađe. Ja kad se s nekim nešto dogovorim, ja se toga držim. Ja ne ostavljam na cedilu i ne igram rijaliti, niti pravim bilo koga ljubomornim - rekla je Nadežda.

Veliku prašinu digla je i navodna inforamcija da je Toma tukao Nadeždu dok je bila u petom mesecu trudnoće. Ona kaže kako je to rekla u besu samo kako bi ga podsetila na sve teške momente koje su zajedno prošli, na stvari koje su jedno drugom opraštali, a istakla i je kako ima veliko poštovanje prema Tomi da čak ni sa jednim pripadnikom muškog pola nije popila kafu.

- Neću da pričam o tome, to sam ja rekla iz besa da bih njega podsetila šta smo sve prošli i šta smo jedno drugom oprostili i da sam ja njemu previše puta opraštala greške. Ja napolju poštujem njega toliko da ni sa jednim muškarcem ne sedam da pijem kafu - priča Nadežda.

Folkerka je takođe istakla da bi posle svega prihvatila Tomu u svoj porodični dom u Valjevu i da nema problem sa zadrugarkama u rijalitiju.

- Apsolutno je dobrodošao kod nas. Ja sam videla neke stvari kao žena i bila sam u pravu da je Dragana zaljubljena u Tomu, a da Milica igra igru zbog inata i Borine ljubomore - izjavila je Nadežda Biljić.

Izvor: Pink.rs
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još