DVA MESEČNA HONORARA SAM MU DALA DA BI UŽIVAO U POROCIMA: Miljana Kulić iskreno o Zolinom konzumiranju narkotika!

Miljana Kulić, aktuelna učesnica "Zadruge", tvrdi da je konačno shvatila da Lazar Čolić Zola nije pravi čovek za nju i da više nikada ne bi mogla da bude sa njim u vezi, a kao glavni razlog za takvu odluku navodi to što je njen bivši partner potrošio 20.000 evra na kocku i narkotike.

Ono što je moja majka pričala je sve bila istina. Tačno je da je Zola trošio moje pare na kocku i drogu, cela dva mesečna honorara sam mu dala da bi on uživao u porocima. Naravno da se sad kajem zbog toga, jer shvatam da on nije vredan nijednog evra, ali ne mogu da vratim vreme. Šta je bilo, bilo je, idemo dalje. Ja neću više da pričam o njemu jer je taj čovek ušao u "Zadrugu" na račun mog imena i ne želim više da mu dajem reklamu – otkrila je Miljana.

Podsećanja radi, Miljana i Zola su tokom leta živeli zajedno na relaciji Niš-Bosna, a išli su i u Tunis na godišnji odmor. Za to vreme Miljanina majka Marija je u intervjuima govorila da se odriče ćerke jer se odala se porocima, što je ona sad i priznala. Na Miljanin rođendan, Zola je ušao u "Zadrugu" i postao jedan od takmičara koji će se boriti za glavnu nagradu. Ipak, doskorašnji partneri su zaratili na "krv i nož" kada se Čolić posvađao sa Marijom i žestoko je izvređao, nakon čega ga je Miljana udarila pesnicom, pa je on nju počupao za kosu. Od tada njih dvoje ne komuniciraju, a Miksi je odlučila da konačno progovori o agoniji kroz koju je prošla tokom veze sa Zolom.

Izvor: Scandal.rs
Foto: miljana__kulic/Instagram

Pogledajte još