Ančeloti: Drogba i Tores su fantastični

BEOGRAD, 11. februara 2011. (Beta) - Trener Čelsija Karlo Ančeloti ocenio je da će njegova ekipa teško odbraniti titulu u Premijer ligi.

Aktuelni šampion Premijer lige Čelsi trenutno je četvrti na tabeli i zaostaje za vodećim Mančester junajtedom 10 bodova. Čelsi u pondeljak igra protiv Fulama, a Ančeloti želi pobedu kako bi njegova ekipa ostala u trci za mestom koje vodi u Ligu šampiona.

"Teško je zamisliti da možemo da se borimo za titulu u Premijer ligi. Moramo da budemo iskreni, nalazimo se u velikom zaostatku.
Najvažnije je da na kraju prvenstva budemo četvrti i zadržimo Čelsi u Ligi šampiona, a za to mesto moramo da se borimo sa ostalim ekipama", rekao je Ančeloti britanskim medijima.

"Najbolje je da idemo od utakmice do utakmice. Ali, moramo da osvojimo najmanje četvrto mesto na tabeli", dodao je on.

Čelsi je poslednjeg dana prelaznog roka iz Liverpula doveo Fernanda Toresa za rekordnih 50 miliona funti.

Španac je debitovao prošle nedelje u porazu Čelsija od Liverpula sa 0:1, a Ančeloti veruje da će se Tores dobro uklopiti sa napadačem Didijeom Drogbom.

"Želim da radim najbolje što mogu sa igračima koji su mi na raspolaganju. Drogba i Tores su fantastični napadači i moramo da ih stavimo zajedno u tim", rekao je Ančeloti.

Pogledajte još