Za subotu, 12. februar 2011.

BEOGRAD, 12. februara 2011. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili tenzijama oko rekonstrukcije Vlade Srbije i mogućim smenama ministara.

BLIC - Pod naslovom "DS: Dosta nam je Dinkićevih ucena" list piše da su demokrate ljute na G17 i da su svađe u vladajućoj koaliciji sve žešće. O smeni predsednika Egipta Hosnija Mubaraka u "Egipćani oterali 'faraona'". List piše i "Bivši ministra Stojković branilac u slučaju 'Kolubara'".

VEČERNJE NOVOSTI - O tenzijama u vladajućem bloku i rekonstrukciji Vlade Srbije u "Smena pet ministara". Guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić kaže u intervjuu: "Država ne sme da popušta!"

DANAS - U "Potpredsednici DS kandidati za premijera, Bradić sledeći odlazi?" list piše da predstoje razgovori lidera vladajućih stranaka Borisa Tadića, Ivice Dačičha i Mlađana Dinkića. O promenama u Egiptu u "Hosni Mubarak podneo ostavku".

POLITIKA - O mogućoj rekonstrukciji vlade Srbije u "Tadić, Dačić i Dinkić ovog vikenda o vladi". List piše i "Srbiji preti 'crni šengen'". O ođecima ostavke egipatskog predsednika u Iranu u "Vlast očarana izvozom revolucije, opozicija želi uvoz demokratije".

PRES - O rekonstukciji Vlade Srbije u "Bradić smenjen, Mrkonjić direktor Koridora 10". O aferi "Kolubara" u "400 ljudi na saslušanju!"

aza/dar

Pogledajte još