PROMENI GAĆE NEKAD, OTPALA TI JE KOSA OD ZLOBE: Miljana Kulić ponovo isprozivala Mišela, Gvozdenović joj nije ostao dužan! (VIDEO)

Miljana Kulić je, kao i svake večeri, opet došla do Mišela Gvozdenovića, u pab, gde je iznela niz zamerki koje ima na njegovo ponašanje, i usput mu poručila mnoge stvari.

- Zašto spavaš ovde? - pitao je Mišel.

- Jer sam ga ustupila onom tamo. Došla sam da se čudim budali. Ja sam izašla iz kreveta, jer nemam više nikakav kontakt sa njim. U interesu mi je da tebe gledam, jer sam zaljubljena u tebe! - rekla je Miljana.

- Promeni gaće nekad, istuširaj se pre spavanja - dodala je Miljana.

Potom je Mišel napao zbog situacije sa Draganom Mitrović, koja se desila malopre. Osudio ju je zbog pominjanja tuđeg deteta.

- Nećeš nigde pevati posle ovoga, potrudiću se za to - zapretila je Miljana.

- Slobodno, ne bojim se - odvratio je MIšel.

- Nisam znala da si gej - dodala je Miljana.

- Je l' tebe sramota, ti nekom nešto pričaš? Imaš 120 kila, đavoli se poigravaju sa tobom, pogledaj svoje oči, pogled ti je usitnjen. Ne daš narodu da spava, ja zbog tebe imam podočnjake - rekao je Mišel.

- Porodica Kulić nije u redu. Niko od vas nije zdrav, ni majka, ni otac, ni sestre. U Nišu svako o vama ima da kaže o vama najgore - rekao je Mišel.

- Bolesnija si iz dana u dan - rekao je Mišel.

- Ti si ološ, ne znam zašto mi spominješ porodicu. Drakulo jedna, opala ti je kosa od zlobe. Psihički si ružan, i unutra si ružan. Ja sam na svetu najlepša, pa posle deset mesta prazno. Odvratan si, zgadio si mi se - rekla je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još