LEPI MI SE POTPUNO POGREŠNA ETIKETA, ZALAŽEM SE ZA PRIRODAN IZGLED: Ena Popov oglasila se nakon priča da je korigovala lice! (VIDEO)

Nakon što je objavila fotke na kojima je koristila neke od Instagram filtera, voditeljka Ena Popov došla je u žižu javnosti jer su mnogi pomislili da je izvršila neke estetske operacije na svom licu.

Ena se danas oglasila na svom profilu i putem video snimka objasnila da nikad nije bila deo ove priče te da je uvek za prirodnost, kako u ponašanju tako i u izgledu, te demantovala napise u medijima da je išla pod nož.

- Nikada nisam krila nikakve tretmane koje sam koristila i koristim i za lice i za telo. Uvek sam tu da uputim sve žene i devojke u nešto što je delotvorno, i što može biti dobro za njihovu negu i lep izgled. Ali ovo što je napisano, ne da je preterano nego potpuno neistinito! Svako ima pravo da mu se neko ne dopada ili dopada, i to mi je potpuno jasno. Mogu biti nekome najlepša na svetu, a neko se uopšte neće složiti sa tim i to je u redu, jer moja životna radost ne zavisi ni od komplimenata ni od kritika, niti smatram da je povezana sa fizičkim izgledom. Ali da neko od mene pravi model nečega što se meni prvoj ne dopada, da se lepi etiketa potpuno suprotna od onoga za šta se ja uvek zalažem a to je prirodnost i u ponašanju i u izgledu, e to ne može više stvarno, dosta! Već godinama ćutim na razne tekstove, ne oglašavam se puštam da prođe, i eto do čega dođe. Ako vam se već pisalo o intervencijama takve vrste imate toliko javnih ličnosti koje su promoteri tog izgleda i stvarno ne vidim razlog ni povod otkud ja tačno u ovoj priči - poručila je lepa Novosađanka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ena Popov (@enapopov) дана

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: enapopov/Instagram

Pogledajte još