IDI SLIKAJ S*SE I J*BI SE ZA PARE: Filip Car izvređao Aleksandru Nikolić zbog njene prošlosti (VIDEO)

Aleksandra Nikolić napustila je emisiju "Pitanja gledalaca" u suzama, jer je pokrenuta tema njene burne prošlosti, te da li se bavila najstarijim zanatom. Filip Car je odmah krenuo za njom, pokušavajući da je smiri, ali su samo ušli u još dublji sukob.

- Da li si ti bolesna? Ti sve što radiš, radiš sama sebi?! Priznaj da je to tako. Mene su pitali da li sam udario curu, ja sam ustao i priznao da jesam! Monika zna koliko sam propatio i koliko mi je bilo teško - pričao je Filip.

- Ja sam ispričala, ali ne mogu priznati nešto što nije istina! - tvrdila je Nikolićeva.

- Ma ti se nisi zauzela za sebe da dokažeš da to nije istina. Idi tati i plači na ramenu! Šta sam ja tražio od tebe? Ti ako nemaš u sebi to... Znam ja te što ostaju u diskoteci, znaš koliko sam se takvih što ostaju na još jednom piću? Koji si ti k*rac, toliko putera imaš na glavi, imaš 20 godina, a imaš još toliko. Ja sam sj*bao svoju porodicu, je l' imaš ti sestru, majku? Šta ti kažu na to, što si došla u rijaliti ako ne možeš da se nosiš sa tim! Je l' moguće da je Miki u pravu da si glupa kao k*rac? - dodao je Car.

- Ma ja nisam to radila! Oni su to rekli, ja nisam to uradila nikada! Ostavi me na miru, smrade jedan! Ti mene provociraš! - tvrdila je Aleksandra u suzama.

- Sad ćeš videti da li te provociram, pa slikaj s*se i j*bi se za pare - odbrusio je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.