POMIRENJE NA POMOLU: Aca Lukas sa bivšom suprugom Sonjom posetio Rim (FOTO)

Aca Lukas odveo je u Rim bivšu suprugu Sonju Vuksanović i njihovu devetogodišnju ćerkicu Viktoriju! Folker je u ponedeljak bio specijalni gost na glamuroznoj romskoj svadbi u Italiji, a domaćini su mu rekli da može sa sobom da povede koga god želi jer će oni snositi sve troškove.

Ova Lukasova odluka je odmah među njegovim brojnim kolegama, koji su takođe pevali u Rimu, podgrejala priče da se pomirio sa bivšom suprugom.

- Svi smo ubeđeni da su Sonja i Lukas ponovo zajedno. Čuli smo da je sa njom došao u Rim, ali je na svadbu nije doveo. Mada, i on je pevao samo sat vremena. Verovatno je ona za to vreme ostala u hotelu sa Viktorijom. Kolega mi je rekao da ih je video zajedno u jednom italijanskom restoranu, ali mu je bilo neprijatno da im se javi - kaže jedan Lukasov prijatelj koji je takođe bio na veselju u Italiji.

Ove priče dodatno je podgrejala sama Sonja, koja je na Instagramu objavila fotografije iz Rima. Ona je na njima pozirala samo sa ćerkom Viktorijom.

- Ja mislim da su se Lukas i Sonja pomirili, čim ju je on poveo sa sobom u Rim. Pa ne vode se bivše žene tek tako na putovanja. Mada, ko će ga znati, sa njima se nikada ne zna. Malo se vole, pa se malo svađaju. Ja znam da je ona njegova najveća ljubav, da se uvek trudi da joj ugodi. Pravi je džentlmen prema njoj. Sigurno nije želeo da se fotka sa Sonjom i Viktorijom u Rimu kako se u medijima ne bi odmah pisalo o njihovom pomirenju. Bolje se slažu kada niko ne zna da su se pomirili i da su sada u super odnosima - završava priču naš izvor.

Aca i Sonja su se venčali 2010. godine, a sedam godina kasnije su odlučili da se rastanu. Njihov razvod trajao je čitave dve godine i bio je poprilično buran, praćen brojnim skandalima. Međutim, i posle razvoda, Lukas nije krio da je Sonju voleo više nego bilo koju ženu.

- Sonja je ljubav mog života, nju sam najviše voleo, ali smo se rastali kako neko od nas dvoje ne bi stradao. Mnogo smo se svađali, bilo je strašno - rekao je nedavno folker za "Hit".

Iako su se pre godinu dana i zvanično razveli, Sonja se nije odrekla folkerovog prezimena. Ona je na Instagramu, ali i drugim društvenim mrežama potpisana kao Sonja Vuksanović.

Izvor: Informer.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još