Zvezda remizirala sa Koprom u Antaliji

BEOGRAD, 13. februara 2011. (Beta) - Fudbaleri Crvene zvezde i slovenačkog Kopra igrali su 1:1 (0:0) u poslednjoj proveri beogradskog tima na pripremama u Antaliji.

Gol za crveno-bele postigao je Andrija Kaluđerović u 57. minutu, na asistenciju Pavla Ninkova, a bio je to prvi pogodak izabranika Roberta Prosinečkog posle čak 393 minuta.

Prethodno je Kopar došao do vođstva preciznim udarcem golmana Husića sa penala, u 48. minutu. Najstrožu kaznu skrivio je Uroš Ćosić, prekršajem nad protivničkim igračem.

"Noge su nam evidentno lakše, a dobili smo i na svežini. Momci su dobro odigrali, imali smo mnogo zicera. Svi su danas igrali i sve će doći na svoje mesto, uveren sam u to i ne brine me realizacija", rekao je Zvezdin trener Robert Prosinečki, a prenosi klupski sajt.

Bio je ovo četvrti remi Crvene zvezde u Turskoj. Prethodno su igrali nerešeno sa "B" timom Šahtjora (1:1), potom rumunskom Univerzitateom (0:0) i Steauom (0:0), a pobedili su Spartak iz Trnave (2:1) i izgubili od Toronta (0:1).

Poslednju proveru pred nastavak Super lige, 26. februara, ekipa Roberta Prosinečkog imaće naredne nedelje, 20. februara, protiv banjalučkog Borca u Beogradu.

Pogledajte još