NISAM SE OPORAVIO, TEŠKO JE: Miloš Biković otkrio da je pao sa trkačkog motora na snimanju "Južnog vetra 2"

Nakon više od sedam nedelja, dobro poznata ekipa filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje", dovela je do kraja snimanje ovog projekta u Srbiji.

Popularni glumac Miloš Biković otkrio je da mu se na snimanju dogodio i peh, pošto je pao sa trkačkog motora.

- Bilo je svačega. Teško je kada snimate noću, u vodi - celu noć, neke borbe, trčanja, skakanja... Nekada je teško voziti motor kroz šumu sa likom od 100 kila koji sedi iza vas i koji stalno nešto priča. U ovom konkretnom slučaju mislim na Miodraga Radonjića - počeo je Biković, u svom prepoznatljivom, pomalo šaljivom tonu.

- Danas je bila situacija - izleteo nam je auto, iako smo imali policijsku pratnju, zatvoren put, neko je jednostavno hteo da prođe na brzinu. Naleteli smo na njega sa 100 na sat, jedva smo ukočili. Imali smo situaciju kada sam pao sa motora... Morao sam da izvedem neku kaskadu na motoru, koji je prilično jak, trkački motor, i samo malo ruka ode - motor poleti gore. Tako da, svašta nešto može da bude teško. Nekada je nezgodno kad imaš pauzu između jedan i tri ujutru, zaspiš, i u pola četiri te bude - "ajde, ideš u kadar", a ono... napolju hladno, ti mokar - kazao je Miloš.

- Nisam se oporavio još. Ovo je kraj snimajućeg procesa... Sinoć sam imao predstavu koju sam završio u ponoć... Tri sata na sceni, sat vremena pripreme, meni treba još sat da se smirim, taj adrenalin... - rekao je Miloš.

Na pitanje šta je drugačije u drugom delu, osim toga što je brži, rekao je:

- Odluke koje su naši junaci donosili u prvom delu, a ovde se pre svega misli na Maraša, vrlo brzo se pretvaraju u posledice. Te posledice stižu mnogo pre nego što su se naši junaci tome nadali. Zato se zove ubrzanje. Ne samo što će biti dinamično, akciono, jako, intenzivno... Smešnije i jače. Imaćemo intenzivniju dramu. Film će naše junake izmestiti iz rutine, svakodnevnog života, i opet ih promeniti - istakao je Biković.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: bikovic/Instagram

Pogledajte još