LJUPKA STEVIĆ O ROMANSI SA OŽENJENIM DEČKOM: U ovoj vezi ne smatram sebe ljubavnicom

Posle svega kroz šta je prošla nakon što je saznala da je Dragiša Simić, general u policiji s kojim je proteklih deset godina bila u ljubavi, vara, pevačica Ljupka Stević obratila se gledateljkama emisije "Magazin in" i poslala im jasnu poruku.

- Nijedna devojka, da li je ona tinejdžerka, devojka, žena, udata žena, potpuno je nevažno... Ništa ne treba da se trpi, ne treba da se zatvori u četiri zida i da pati, da zna da je muškarac vara, a da ona i dalje sedi, ćuti, trpi i pati. Ta žena nije srećna - istakla je Ljupka, koja je čim je saznala da joj je dragi neveran napravila pravi skandal - nokautirala ga i demolirala dva automobila, zbog čega je završila u policiji.

S obzirom na to da je Simić i dalje oženjen svojom suprugom, Sanja Marinković nije odolela, a da ne postavi Ljupki jedno direktno pitanje:

- Da li ljubavnica može da bude prevarena?

- Ja razumem tebe, ali odmah ću ti reći da ja sebe u ovoj vezi nikako ne smatram ljubavnicom. Ja sam sa tim čovekom provela deset godina života, isti hleb smo jeli, živeli zajedno... To ne može da se kaže - ljubavnica! Sa ljubavnicom se verovatno viđate povremeno ili ne znam već kako... To je stvarno bila velika, prevelika ljubav - objasnila je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: ljupkastevic/Instagram

Pogledajte još